Yardımı evlerin kapısına bırakıyorlar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Temsilciliği, yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarına bırakıyor.

04 Ocak 2020 Cumartesi 16:19
Yardımı evlerin kapısına bırakıyorlar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Temsilciliği, yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarına bırakıyor.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Temsilciliği, ağırlaşan kış şartları nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ortalama ağırlığı 21 kilogram olan ve içerisinde bakliyat bulunan paketler dağıtıyor. Yardımlar sadece Ramazan ayı ile sınırlı kalmıyor. Yardım kolileri hayırzeverlerin desteğiyle sağlanıyor.

Gerçek muhtaçlara ulaşabilmek için İhtiyaç sahiplerini tespit ederken azami gayret içerisinde olduklarını belirten Cansuyu Derneği yöneticisi Emrah Öztekin, “Bizden yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı önce resmi kaynaklardan araştırıyoruz. Herhangi bir engel olmadığını öğrendiğimiz zaman ise mahallelerine giderek, muhtardan, komşularından, bakkaldan bilgi istiyoruz. Daha sonra ise bu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine giderek onları mekânlarında ziyaret ediyoruz. Durumlarını görüyoruz ve ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Daha sonra yönetim olarak istişare edip gereken yardımı yapıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebul Furkan 2020-01-05 15:53:57

Bu yardımların reklamı yapılmasa olmaz mı?

Avatar
Yıldız 2020-01-06 00:08:36

Kime hizmet eden dernek

banner165