Yardımlar yola çıktı

Sungurlu'da İzmir'de yaşanan deprem sonrası mağdur olan depremzedeler için toplanan yardımlar yola çıktı.

14 Kasım 2020 Cumartesi 16:21
Yardımlar yola çıktı

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından İzmir'de yaşanan deprem sonrası mağdur olan depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlar yola çıktı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in girişimleri ile başlatılan kampanyaya Sungurlulular ve belediye personeli yoğun destek sağladı.

Destek olan hemşehrilerine ve personeline teşekkür eden Başkan Şahiner, "Biz Sungurlu olarak her zaman birlik olmayı, kenetlenmeyi ve ihtiyaç duyulan noktada olmayı başardık. Bugün yine kadirşinaslığımızı gösterdik. Gerek Sungurlu halkımız gerekse personelimiz kampanyaya büyük destek oldular. Hemşehrilerimize ve personelime çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah yardımlarımız en kısa zamanda depremzede kardeşlerimizin elinde olacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.