Yarından itibaren hava ısınıyor

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre, Çorum'un da içinde bulunduğu Orta Karadeniz Bölgesi için yağış tahmini yapılırken, yarından itibaren havalar ısınıyor.

04 Haziran 2020 Perşembe 00:20
Yarından itibaren hava ısınıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Adana, Hatay, Osmaniye ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bu arada yarından itibaren havalar ısınıyor. Sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde olacak.

Son Güncelleme: 04.06.2020 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165