Yaşar Yolyapar vefat etti

Çorum’da hazır giyim sektörünün tanınmış isimlerinden meslektaşımız Kemal Yolyapar'ın babası Yaşar Yolyapar vefat etti.

30 Ağustos 2019 Cuma 19:15
Yaşar Yolyapar vefat etti

Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar’ın ağabeyi, gazete personellerinden Kemal Yolyapar’ın babası Yaşar Yolyapar (74), bugün saat 15.18’de Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Merhum Kemal Yolyapar ile merhume Suade Yolyapar’ın ilk çocukları, Mehmet Yolyapar, merhum Ahmet Yolyapar, Recep Yolyapar, İsmail Yolyapar ve merhum Mustafa Yolyapar’ın ağabeyleri, Necla Yolyapar’ın eşi, Nilgün Uslu, Belgin Koçak ve Kemal Yolyapar’ın babaları, merhum Metin Uslu, Serkan Koçak ve Gözde Yolyapar’ın kayınpederleri, Aslı Uslu, Ceren Koçak ve Doğa Yolyapar’ın dedeleri olan Yaşar Yolyapar, diyabete bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle uzun süreden beri tedavi görüyordu.

Çorum’da hazır giyim sektörünün tanınmış isimlerinden olan Yaşar Yolyapar, geçmişin başarılı boksörlerinden ve boks antrenörlerindendi.

Yaşar Yolyapar’ın cenazesi, yarın (cumartesi) saat 11.00’de Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulucami’ye getirilecek, öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ulumezar’da toprağa verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.