Yaşlı adamı ekipler buldu

Büyük Divan Köyü'nde yaşayan yaşlı adam ekiplerin zorlu çalışması sonrasında bulundu.

20 Nisan 2019 Cumartesi 15:42

Çorum’da kaybolan şahıs Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmasıyla bulundu.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Büyük Divan köyünde yaşayan İsmail Altan'ın (86) akşam evine dönmemesi üzerine yakınları jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye UMKE, Jandarma ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

UMKE ve Jandarma ekipleri iz takip köpeği Hisar’ın da katılımıyla yaşlı adamın bulunması için çalışma başlattı. Kar yağışı nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşayan ekipler gece geç saatlerde İsmail Altan’ı Boğabağı köyü yakınlarında buldu. UMKE ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Altan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA

Son Güncelleme: 20.04.2019 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Duran Kaya 2019-04-22 09:17:25

Dürüst habercilik bu mudur? Olay yerine AFAD dan 1 saat sonra gelip hastane önünde yaralı ile poz verip kendileri bulmuş gibi haber yaptırmak ve bir habercinin doğruluğunu araştırmadan AFAD ekibimizin emeğine saygı göstermeden bu haberi tek taraflı yapmak hangi etik kurallara uygundur habercim 19. Gerekli yerlere şikayet edileceksiniz, bundan sonrada bizden haber alamayacaksınız