Yeni bağlantı yolunda sona yaklaşıldı

Çorum’da Çiftlik Pınarı Caddesi’ni Akşemseddin Caddesiyle buluşturacak 30 metre genişliğindeki yeni bağlantı yolunda çalışmalarda sona yaklaşıldı.

13 Mart 2023 Pazartesi 19:51
Yeni bağlantı yolunda sona yaklaşıldı

Çorum’da Çiftlik Pınarı Caddesi’ni Akşemseddin Caddesiyle buluşturacak 30 metre genişliğindeki yeni bağlantı yolunda çalışmaları devam ediyor. Tek şeridi asfaltlanan yolun diğer şeridinde mekanik dolgu çalışması yapılıyor.

Çorum Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Çiftlik Pınarı Caddesi ile Akşemseddin Caddesini buluşturan 30 metre genişliğindeki yol, aynı zamanda yeni yapılan Osmancık Yolu ile şehir merkezinin çevreyolu bağlantısını da sağlayacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Açtığımız yeni yollarla şehrimizin trafik yoğunluğu önemli ölçüde çözüle kavuşuyor.”dedi. Yeni açılan yolun aynı zamanda Osmancık yoluyla da birleştiğini belirten Başkan Aşgın “Osmancık, Laçin, Kargı, Dodurga ve Oğuzlar istikametinden şehrimize gelen araçlar da Osmancık Caddesi’ne girmeden yeni açtığımız bu yol üzerinden di

rekt Akşemseddin Caddesi’ne giriş yapabilecek. Böylelikle Osmancık Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu da azalmış olacak.” dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2023 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2023-03-14 00:22:17

Aralık'ta bitecek yolu icraat olarak anlatacaksan özür falan da dileyeceksin. Çıkıp da 4 ay gecikmiş yolun güzellemesini damdan düşer gibi yapmazsın be.. Çevre yolunun yıllardır ihtiyacı olan bağlantı yolunu bu kadar savsaklayarak yapmak da ancak Çorum'a layık görülürdü... Ne olacak birini mi bekliyoruz açılışa gelecek de yolu açacak diye..

Misafir Avatar
Çorumsuz 2023-03-14 00:32:05 @Çorumsuz

+ ya bir de habercim versene metinde inşaatın kaçıncı ayında olduğunu, Aralık'ta biteceği sözlerini vs vs.. Aşgın gidip Avrupa'dan saçma sapan kavşak fikirleri alacağına inşaat tekniklerinden haberdar olsaydı çok daha hayra geçerdi.. Ya bir de bu yol karayollarının sorumluluğunda değil miydi? Aşgın'a laf ediyoruz, sonra "belediyenin işi değil ki" falan demesin? Ama gerçi o zaman "ne demeye sen açıklama yapıyorsun" diyebiliriz değil mi? Gerçi parti il başkanının beledi icraat açıkladığı saçma sapan kaosun içindeyiz... Kimin vasfı-titri ne belli değil ki..

Beğenmedim! (1)
Avatar
Hamit Özmen 2023-03-13 20:21:12

Çevre yolundaki İskilip kavşsğındaki üst geçit nolur bitsin artık. Yılbsşına varmadan bitecekti üç ay geçti. Bitirin artık şunu

Avatar
Bencede 2023-03-13 23:04:05

Hayırlısı ile açılır inşAllah bir an evvel. Bekliyoruz...