Yeni çocuk parkı tamam

Çorum Belediyesi Buharaevler Mahalellesi Kamışlıevler’de başlattığı çocuk parkının yapımını tamamladı.

06 Mart 2020 Cuma 23:18
Yeni çocuk parkı tamam

Çorum Belediyesi Buharaevler Mahalellesi Kamışlıevler’de başlattığı çocuk parkının yapımını tamamladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Buharaevler Mahalle Muhtarı Ümit Patıroğlu ile birlikte parkta incelemelerde bulundu.

Yeni park ve yeşil alanlar oluşturmak için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Başkan Aşgın, yaz mevsimi öncesi de tüm parklarda bakım ve onarım çalışmalarına da hız verdiklerini vurguladı. Başkan Aşgın, “Kamışlıevler’de inşa ettiğimiz parkımızda tüm çalışmalarımızı tamamladık. Bahçelievler’de, Ulukavak’ta, Buharaevler’de çocuklarımız parklarda huzur ve güven içerisinde güle oynaya oyunlarını oynuyorsa, artık Kamışlıevler’deki çocuklarımız da parklarında huzur içerisinde oynayabilecekler. Tüm çocuklarımıza ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.03.2020 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2020-03-07 15:16:54

şu el işareti olayına tav olup hemen evet evet evet diyorum

Avatar
Hatice AKDAĞ 2020-03-09 08:48:07

Buharaevler Mahallesi Mahmutevler 24. sokağa taşınalı 3 yıl oldu, park alanı diye ayrılan yer harabe gibi duruyor, belediyenin buraya biran önce el atmasını bekliyoruz.