Yeni haftada hava

Yeni haftada sıcaklık mevsim normallerinin altında, Karadeniz'de yağış var.

05 Ocak 2019 Cumartesi 00:45
Yeni haftada hava

Meteoroloji'den yapılan uyarıda yeni haftada hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredeceği açıklanmıştı.

İşte hafta sonu yurtta hava durumu.

5 Ocak Cumartesi günü Trakya'da yoğun kar yağışı, Marmara'da karla karışık yağmur, Ege'de yağmur, İç Anadolu'da kar yağışı, Akdeniz'de yağmur, Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağış, Karadeniz'de yağmur, Doğu Anadolu'nun kuzeyinde ve batısında kar yağışı; güneyinde ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

6 Ocak Pazar günü Trakya'da kar yağışı, İstanbul'da karla karışık yağmur, Marmara'nın geri kalanında ise kar yağışı görülüyor. Ege'nin batısında karla karışık yağmur doğusunda ise kar yağışı olacak. Karadeniz'de yağmur görülürken İç Anadolu'nun tamamında kar yağışı hakim olacak. Akdeniz'in kuzeyinde kar yağışı beklenirken güneyinde yağmur görülecek. Doğu Anadolu bölgesi ise kar yağışlı olacak.

Kaynak: internethaber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.