Yeni haftada hava nasıl olacak?

Meteoroloji yeni haftanın hava durumunu raporunu duyurdu.

26 Aralık 2021 Pazar 10:57
Yeni haftada hava nasıl olacak?

Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıkları mevsim normallerine yükselecek. Bugün ve yeni haftada yurdun batı kesimlerinde yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının ülke genelinde artacağı, hafta boyunca Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde, diğer kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bugün, Ege ve Batı Akdeniz'de yağış beklenirken, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yeni haftada Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de yağış görülecek.

Perşembe günü ise Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Orta ve Batı Karadeniz'de yağışlı hava hakim olacak. Yağışlar İç Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Hafta boyu iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

TRT Haber

Son Güncelleme: 26.12.2021 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.