'Yeni kararlar aldık' diyerek kararlılık mesajı verdi

Çorum'da toplu ulaşımda gerginlik yaşanırken, Çorum Belediyesi yeni kararlar aldığını açıkladı.

18 Nisan 2022 Pazartesi 18:01
'Yeni kararlar aldık' diyerek kararlılık mesajı verdi

Çorum’da Ulaş A.Ş.’nin artan maliyetleri gerekçe göstererek 46 otobüs hattında kontak kapatma ve sefere çıkmama kararı ile ortaya çıkan gerginlik önceki akşam çözüme kavuşturulurken, Çorum Belediyesi toplu ulaşımda yeni kararlar aldığını duyurdu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Agşın, dün sabah mesaisine bazı başkan yardımcıları, ilgili birim yöneticileri ve basın ve halkla ilişkiler müdür vekili ile bir araya gelerek toplu ulaşım meselesini gündemine alarak başladı.

Aşgın, toplu taşımada yaşanan sıcak problemin ardından hafta başı ilk toplantısını yine toplu ulaşımla ilgili yaptı. Başkan yardımcıları, ilgili birim müdürü, otobüs amirliği ve basın ve halkla birimi müdürü ile bir araya gelen Aşgın, “Toplu ulaşımla ilgili yaptığımız çalışmalarımızı değerlendirdik. Şehir içi toplu ulaşımda hizmet kalitesini ve hemşehrilerimizin memnuniyetini artırmaya yönelik kararlar aldık. Bu konudaki istek, talep ve şikâyetleriniz için Alo 153’ü aramayı unutmayın.”ifadelerine yer verdi.

Başkan Aşgın, toplu ulaşımla ilgili yeni kararlar aldıklarını duyururken, kararların neler olduğunu ise açıklamadı.

Son Güncelleme: 19.04.2022 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165