Yeni yollar açılınca…

Çorum Belediyesi'nin 3 ayrı noktada yaptığı yol genişletme ve alt yapı çalışması tamamlandığında 4 ayrı cadde birbirine bağlanacak.

29 Ekim 2018 Pazartesi 20:19
Yeni yollar açılınca…

Çorum Belediyesi’nin Yazıçarşı-Devane noktası, Osmancık 4. Sokak (Tanyeri İlkokulu) Gazi Caddesi 23 Nisan Kavşağı ve Akşemseddin Caddesi güzergahlarında yol açma ve genişletme çalışmaları tamamlandığında şehir içi trafik nefes alacak.

Edindiğimiz bilgiye göre, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yazıçarşı Faik Tonguç Kütüphanesi önünden Devane istikameti ve Akşemseddin Caddesi’ne bağlanan yolda alt yapı ve genişletme çalışmalarını son aşamaya getirdi.

Gazi Caddesi’nden 23 Nisan Kavşağı’na bağlantı sağlayan 25 metrelik yol çalışmasında BİLSEM ve Kız İHL binası önüne kadar ulaşıldı.

Bir diğer nokta olan Tanyeri İlkokulu yanındaki Osmancık 4. Sokak’ta istimlak ve yıkım çalışmaları halen devam ediyor. Bu güzergahta yol genişliği 25 metre olacak.

Osmancık 4. Sokak’ta yol çalışması bir noktadan Karakeçili yoluna bağlanarak nihai olarak Akşemseddin Caddesi’ne ulaşacak. Yazıçarşı’dan Devane istikametine açılan yeni yol da yine yeni belediye hizmet binası arkasına irtibatlanacak. Böylece üç ayrı yol çalışmasıyla 4 ayrı cadde birbirine bağlanarak trafik güvenliği ve akışında rahatlama sağlanacak.

Son Güncelleme: 30.10.2018 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2018-10-30 10:37:25

Bu yılın en iyi çalışmalarından biri

Avatar
hasan 2018-10-30 18:11:16

ilimyayma kavşagı ve tuzcular petrol kavşağı yeraltına alınsın.sade yol yapmakla olmuyor.yol var trafik akmıyor.ufacık çorumda dakikalarca yeşil ışık bekliyoruz.