Yetim Konvoyu’na davet

Çorum İHH Yetim Konvoyu düzenliyor.

12 Nisan 2018 Perşembe 12:35
Yetim Konvoyu’na davet

Çorum İHH Yetim Konvoyu düzenliyor.

14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13.30’da Çorum İHH Ofisi’mizden hareket edilerek merkezde ‘yetim’ temalı bir araç konvoyu düzenlenecek.

Yetim konvoyuna motosikletlerle ve araçlarla katılım sağlanacak. Tüm duyarlı Çorumlular aileleri ve çocukları ile yetim etkinliğine davet edildi.

İHH Başkanı Selim Özkabakçı, yaptığı açıklamada, “Dünyada 400 Milyon yetim yaşıyor, bunların en az 200 milyonunun sahipsiz olduğu bilinmektedir. Kimsesiz yetimler organ mafyaları, fuhuş sektörü ve misyonerlerin tuzağına düşerek istismar edilmektedir. Yetimlere yapılan istismarı değişik etkinliklerle dile getirerek çözüme dönük çalışmaların yapılmasını hızlandırmak istiyoruz. İHH Olarak 90 Bin yetime sürekli 350 bin yetime de dönemsel destek sağlamaktayız. İHH olarak biz sizlerle kimsesiz yetimlerimizin kimsesi olmaya devam ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2018 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.