Yıkılan evi imece usulü yaptılar

Sungurlu’da yıkılmak üzere olan 4 kişinin yaşadığı ev, hayırseverler tarafından imece usulüyle yeniden yapıldı

24 Ekim 2019 Perşembe 15:36
Yıkılan evi imece usulü yaptılar

Sungurlu’da yıkılmak üzere olan 4 kişinin yaşadığı ev, hayırseverler tarafından imece usulüyle yeniden yapıldı.

Edinilen bilgilere göre, inşaatlarda çalışarak 4 kişilik aileye bakan bir vatandaş, kısa bir süre önce çalıştığı inşaattan düşerek tek dalağını kaybetti. Hayata küsmeyerek bir inşatta gece bekçiliği yaparak ailesine bakmaya devam eden vatandaşın Bahçelievler Mahallesi İçmece yolu üzerinde bulunan kerpiçten yapılma evinin duvarları yıkıldı. Durumu öğrenen Ümit Camii İmamı Engin Kodalak, hayırseverlerle irtibata geçerek aileye yardım elini uzattı.

Komşular yıkılan evin duvarlarını tekrar onarırken, Ümit Camii İmamı Engin Kodalak’ın ulaştığı Sungurlu Devlet Hastanesi'nde görevli iki doktor mutfak dolabı, tezgah ve mermeri yeniledi. Evin laminat ve tabanların yapımını iki farklı hayırsever müteahhit üslenirken, diğer hayırsever vatandaşların ise evin kapılarını, fayanslarını, balkon demirlerini yenilediği ifade edildi.
Ayrıca evin küçük kızının Yozgat’ta Üniversiteyi kazandığı, durumu olmadığı için kayıt yaptıramadığı öğrenilirken, bir hayırseverin verdiği burs ile tekrar okuma imkanı bulacağı öğrenildi.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUHAMMED 2019-10-25 08:21:03

Helal olsun yiğitler