Yıkım başladı, bulvar yol geliyor

Çorum Belediyesi Prof. Dr. Arif Ersoy Caddesi ile Kahraman Çavuş Caddesi’nin kesiştiği noktada bir binayı daha yıkıyor.

08 Haziran 2023 Perşembe 12:14
Yıkım başladı, bulvar yol geliyor

Çorum Belediyesi Prof. Dr. Arif Ersoy Caddesi ile Kahraman Çavuş Caddesi’nin buluştuğu noktada yol ortasında kalan binayı daha kamulaştırarak yıkıyor.

VE YIKIM BAŞLADI

Prof. Dr. Arif Ersoy Caddesi’nin devamı olan Kahraman Çavuş Caddesi genişletiliyor. Bölgede yer alan ve yol ortasında kalan 4 katlı binanın kamulaştırma işleminin ardından yıkım çalışmalarına başlandı.

BAŞKAN NE DEDİ?

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehrimizde ulaşımı kolaylaştırmak, trafik sorununa çözüm bulmak için bir yandan yeni yollar açarken diğer yandan mevcut yolları genişletmeye devam ettiklerini söyledi.

BULVAR YOLA DOĞRU

Başkan Aşgın, 840 metre uzunluğundaki Prof. Dr. Arif Ersoy Caddesi’ni, 403 metrelik Kahraman Çavuş Caddesi ile buluşturduktan sonra Ulu Mezarlık’tan Çiftlik Mezarlığı’na kadar uzanan 20 metre genişliğinde bir bulvar oluşturmayı hedeflediklerini açıkladı.

Son Güncelleme: 08.06.2023 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Millet 2023-06-08 12:32:47

Caddenin sonu mezarlığa çıkıyor. Çok komiksiniz ya bari eski motorsikletcilerin ordan eski Emniyet müdürlüğünün oradaki ışıklara bağlasanız yolu tam olacak bu akılıda ben vereyim size hoş bir başı çiftlik mezarlığı kapısı bir diğer başıda ulu mezarlık kapısı ilginç

Avatar
Vatandaş 2023-06-08 12:27:41

Çok geç kalınmış bir yıkım köşedeki bina ne zaman yıkılacak bina yıkılmadan yol genişlemiş olmuyor. Ayrıca bu yolun sonu ulu mezarlık giriş kapısında son buluyor oradaki trafik hat safhada bir cadddeyi kaç yılda taksit taksit yıkarak daha tam faaliyete geçemedi

Avatar
misafir 2023-06-08 13:42:10

Gayet güzel başarılar dilerim.Kuzey kampusünden başlayarak buhara evleri arif ersoy caddesi yeni belediye binası önünden güney kampüsü hastane ve terminale kadar tramvay projesi yapılırsa ulaşım rahatlar hemde bu güzergahlarında hareketlenmesi sağlanır.

Avatar
Teknik Eleman 2023-06-08 14:55:12

İçerikte hata var Ulu mezarlıktan Akpınar Caddesine olan kısım 30 metre, Akpınar Caddesinden Çiftlik Cad. Kadar uzanan Kahraman Çavuş Caddesi ise .25.00 metre'dir.