Yola terki yapılan bağlara asfalt

Çorum Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yola terkini yapan bağların asfalt hizmeti sunuyor.

01 Kasım 2019 Cuma 00:03
Yola terki yapılan bağlara asfalt

Çorum Çiftçi Malları Koruma Başkanı Rafet Altunörs, bağ sahiplerine verdiği sözleri hayata geçirdiğini bildirdi.

Bağ yollarına asfalt sözü verdiğini hatırlatan Altunörs, Çorum Belediyesi ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığını, bağ yollarında asfalt çalışmalarının başladığını bildirdi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve belediye ekiplerine teşekkür eden Altunörs, “Ahçılar, Ilıca, İbrahim Çayırı, Ayarık, Çomar, İçeridere, Abdalpınarı, Hacıkerim, Kuyuönü ve Kapaklı Bağları sakinleri yol terkini yaptığı ve bize yol yapmak için yeterli alanları bıraktığı sürece biz yeni yollar yapmak için gerekli kurumlara her zaman aracılık yapıp her türlü hizmeti almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

Vedikleri tüm sözleri yerine getirmek için çaba gösterdiklerini belirten Altunörs, bağ sahiplerine daha çok sürprizleri olduğunu ve yeri geldikçe de bunları açıklayacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yazık 2019-11-01 11:11:37

çorumun tüm asfaltları mükemmel durumda.toplumun sadece %5-%10 una hitap eden ve sadece haftasonu 1 gün gidilen bağların asfaltı eksikti.büyük bir eksiği kapatmışlar aferin bu aklı verenede buraya asfalt dökenede.

Avatar
Bağcı 2019-11-01 20:07:55

ÜNİVERSİTEnin baraja bağlanan yolu hazır sayın başkanım hemen başlayın saygılr