Yörüklü'de sıcak su kaynağı bulundu

Sungurlu'nun Yörüklü köyünde yapılan sondaj çalışmaları sonuç verdi.

30 Kasım 2017 Perşembe 14:08
Yörüklü'de sıcak su kaynağı bulundu

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Yörüklü Köyü bölgesinde Maden Teknik Arama (MTA) tarafından yapılan sondaj çalışmalarında sıcak su bulundu.

Sungurlu AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, "Daha önce Alembeyli ve Terzili köylerinde Maden Teknik Arama (MTA) tarafından yapılan sondaj çalışmalardan sonra Yörüklü köyünde yapılan sondaj çalışmasında 760 metre derinlikte 38 derece sıcaklıkta doğal kaynak suyu bulunmuştur" dedi.

Yapılan bu sondaj çalışmaların yeni gelecek sondaj makineler ile hızlandırılacağını, gerekli çalışmalardan sonra çıkan sıcak suyu ilçe adına en güzel şekilde değerlendirileceğini ifade eden Özkan, sıcak su kaynağının ilçe ekonomisine önemli derecede katkı sağlayacağını ifade etti.

İlyas Özkan, "İlçemizin belirli bölgelerinde yapılan sondaj çalışmalarına destek veren Milletvekillerimiz Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile İl Başkanımız Mehmet Karadağ'a teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.