Yurtta hava durumu

Yağış alan bölgelerde sıcaklık düşecek, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

14 Ekim 2020 Çarşamba 09:40
Yurtta hava durumu

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yağışla birlikte batı kesimlerde azalacağı tahmin ediliyor.
TRT Haber'e göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Antalya, Zonguldak, Çankırı ve Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıklarının yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

ÇORUM'DA SICAKLIK

Çorum'da bugün hava sıcaklığı 28 derece. Perşembe günü 25, Cuma günü 26 derece olarak tahmin ediliyor. Haftaya pazartesi ve salı günü ise yağış tehmini var.
 

Son Güncelleme: 14.10.2020 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165