Zehirlenen köpeği çocuklar kurtardı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde zehirlenen köpeği zabıta ekiplerine haber veren çocuklar kurtardı.

19 Aralık 2020 Cumartesi 22:47
Zehirlenen köpeği çocuklar kurtardı

Çorum’un Sungurlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi savak mevki civarında oyun oynayan çocuklar bir köpeğin inleme sesini duydu. Sesin geldiği yöne giden çocuklar, köpeğin çok acı çektiğini belirterek, zabıta ekiplerine haber verdi. Zabıta personeli köpeği tedavisinin yapılması için Veteriner Hekim Aydın Bahtiyar'a ulaştırdı.

Köpeğin zehirlendiğini belirten Veteriner Hekim Aydın Bahtiyar, "Sabaha kadar aralıklarla iğne yapacağız, bu geceyi çıkarırsa inşallah kurtulur. Çocuklar vaktinde ekiplerimize haber vermiş."dedi

Konudan haberdar olan Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, “Maalesef yetişkinler zehirlemiş, çocuklarımız kurtarmış. Çocuklarımızın bu denli duyarlı ve bilinçli olması bizleri mutlu etti. Bir tarafta bir canlının hayatına son vermek isteyen yetişkinler, bir tarafta minik ve güzel yürekleriyle bir canlının hayatının kurtulması için çaba harcayan yavrularımız. Çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Umarım minik dostumuz sağlığına kavuşur.”dedi.

Son Güncelleme: 20.12.2020 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165