AK Parti Çorum heyetinin yarın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapacağı görüşme bakanlıktan gelen son dakika telefonla tekrar yarına alındı.
AK Parti Çorum heyetinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yarın yapacağı görüşme haftaya ertelenmişti, ancak akşam saatlerinde bakanlıktan gelen son dakika telefonla söz konusu ziyaret tekrar yarın öğleden sonra (çarşamba) gerçekleşecek.
Edindiğimiz bilgilere göre, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'dan oluşan Çorum heyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret edecek.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapılacak görüşmede, Çorum’da bakanlığa ait yarım kalan bazı yatırımların tamamlanması yönünde talepte bulunulması ve üst düzey bürokratlarla birlikte kente davet edilmesi bekleniyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir