Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Yusuf Eymen Çorum'da toprağa verilecek

Çorum’un Laçin İlçesinden Yakup Bıyık'ın oğlu Yusuf Eymen Bıyık, Mardin’deki trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Mustafa Demirer Mustafa Demirer EDİTÖR Giriş: 30.07.2026 - 11:03 Güncelleme: 30.07.2026 - 11:03
Yusuf Eymen Çorum'da toprağa verilecek

Mardin'in Artuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi toprağa verilirken, 1 kişinin cenazesi ise memleketi Çorum'a gönderildi.

LAÇİN’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Çorum’un Laçin İlçesinden Yakup Bıyık'ın oğlu Yusuf Eymen Bıyık, Mardin’deki trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Yusuf Eymen Bıyık’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Laçin’de Fatih Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.

MARDİN’DE ÜZÜCÜ KAZA: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Mardin’in Artuklu ilçesinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden Mardin Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akgül’ün eşi Leyla Güneş, 4 yaşındaki kızı Rona Şevin Akgül ve 10 yaşındaki yeğeni Yusuf Eymen Bıyık, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Cenaze törenine Mardin protokolü, basın mensupları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyük bir kalabalığın eşlik ettiği törende duygu dolu anlar yaşanırken, Akgül ve Güneş ailelerinin acısını paylaşmak isteyen yüzlerce kişi saf tuttu.

Yaşanan elim kaza, Mardin basın camiası başta olmak üzere tüm kentte derin üzüntüye neden oldu.

ELİM KAZA YASA BOĞDU

Kaza, önceki gece Artuklu ilçesi Kabala Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobil ile kamyonet çarpıştı, kazada Leyla Güneş, Rona Şevin Akgül ve Yusuf Eymen Bıyık hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan 5 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Leyla Güneş ve Rona Şevin Akgül'ün cenazesi, Münir Müzeyyen Dede Camii bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Kamor Halk Mezarlığında defnedildi.

Yusuf Eymen Bıyık'ın naaşı ise memleketi Çorum'a gönderildi.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.(İHA)

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !
Yeni Slow Radyo