habercim19.com özgür haber özgür yorum

Asaleten Daire Başkanı oldu

EĞİTİM

Hitit Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkan Vekili Ahmet Kamil Benli, asaleten bu göreve atandı.

Hitit Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkan Vekili Ahmet Kamil Benli, asaleten bu göreve atandı.
Çorum’da Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda öğretmen ve eğitim yöneticisi olarak çalışan Ahmet Kamil Benli, yaklaşık 5 yıl önce Hitit Üniversitesi’ne memur olarak geçiş yaptı.

Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürü olarak çalışan Benli, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı’nın emekli olması sonucu boşalan göreve yaklaşık 2 yıl önce vekaleten getirildi.

Benli, Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk’ün onayıyla Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığına asaleten atandı.

Benli'nin uluslararası öğrencilere destek verilmesi ve öğrenci sayısının artırılması hususunda önemli gayretlerinin olduğu öğrenildi.

Yorumlar (16)

Ali 2 Yıl Önce

Al gülüm ver gülüm :))

vatandaşb 2 Yıl Önce

ahmet bey özverili görevini layıkıyla yapmaktadır. zaten 2 yıldır da vekaleten bu göreve bakmakta idi. asaletinin verilmesi doğal

vatandaşb 2 Yıl Önce

2 yıldır vekaleten bakıyor çalışkan özverili

vatandaşbk 2 Yıl Önce

yerinde olmuşazimli, özverili

faruk 2 Yıl Önce

Rabbim yolunu açık eylesin özverili çalışkan biri

zekeriya 2 Yıl Önce

koca koca kadrolar çocuk oyuncağı oldu. kütüphanecilikle ilgili ne geçmişi var acaba. üniversite orası, yok mu bilgi belge yönetimi mezunu biri koca ülkede, yok mu büyük kütüphanelerde yetişmiş üniversite kütüphanesine vizyon katacak birisi. memur zihniyetiyle kütüphane de üniversite de yönetilmez.

yakup sayat 2 Yıl Önce

çalışkan ve liyakat sahibi bir eğitimcidir.tebrik eder başarılar dilerim.

Üniversiteli 2 Yıl Önce

Gayet yerinde atama olmuş. Zaten yılladır kütüphanenin bütün işlerini yürütüyorlardı.

Balbazar 2 Yıl Önce

O makamı hak edip etmeyeceğini bilmem lâkin lakayitleşen düzenin liyakatsiz ataması. Elin garibanini günah keçisi ilan edip içeri tıktılar, üst mevkidekiler vakifci oldu. Düzen aynı düzen. Sadece adlari değişti. Rektör, belediye başkanı ve diğerleri. Atamalar Bursa'dan yapılıyor. Siz de deyinki hak etti, halk seçti.

Vatandaş 2 Yıl Önce

Ensar vakfı ilişkisi :checked Hayrettin karaman etkisi :checked

peopleman 2 Yıl Önce

Adama kadro garantisi verilmiş ki eğitim yöneticiliğini bırakıp üniversiteye memur olarak geçmiş. Tam bir ampul zihniyeti. Emin olun şu anda devletin bütün kurumları aynı. Bırakın yönetici kadrolarını temizlik personeli bile trafo merkezinden gelen listelerle işe alınıyor.

Vatandaş 2 Yıl Önce

Önceki yorumum neden yayınlanmıyor, bu şahıs ensarcı değil mi? Hayrettin karamanın yakını değil mi neden gizliyorsunuz ? Bu liyakatsizliklere engel olamıyor vatandaş,konuşmasın da ayrıca öyle mi? Nasıl diyordunuz, ÇOK BEKLERSİNİZ.

Hasan 2 Yıl Önce

Ahmet hocam Mecitözü IHL den müdürümüz oluyor. Olmayan okula köy köy dolaşarak öğrenci buldu. Mecitözüne koskoca bir lise kazandırdı. Amasya yolu üzerindeki o kocaman lise Ahmet hocamızın eseridir. Gittiği her yerde azimle çalışıp kurumunu başarıya taşımıştır. Liyakattan kim bahsediyorsa müdürümüz bunun karşılığı olmuştur. Yolun açık olsun çok sevindim hocam.

MEB Şef 2 Yıl Önce

Şuan İl Milli Eğitim müdürlüğünde kullandığımız Arşiv sistemini MEB e kazandıran A.kamil beye selam olsun.Ayrica idareci olarak görev yaptığı Danışmend Gazi iho da hafızlık projesini Çorum da başlatan kendisidir. Liyakatin tam karşılığı A.Kamil müdürdür.Keşke her idareci sizin gibi olsa hocam.

Şamil 2 Yıl Önce

Daha adamı tanımadan linç ediyorlar. Lafı nereden nereye getiriyorlar. Sırf ideolojik saplantılarını aşamadıkları için. Eğer kendi düşüncelerinden biri olaydı öve öve bitiremeyeceklerdi şüphesiz...

Selma 2 Yıl Önce

Bence çok iyi olmuş hocamı Danişmentğazi ortaokundan taniyorum müdür yarcımızdı bazen cuna günleri kizımı almaya giderdim bayrak töreninden önce çoçuklara çok faydali güzel ahlaklı olmaları hakkinda bilgi verirdi bende derdim çoçuklarımiz emin ellerde derdim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.