Neslihan Hoca'ya yeni görev

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Genel Başkan Yardımcısı oldu.

05 Mayıs 2024 Pazar 21:36
Neslihan Hoca'ya yeni görev

Çorum'da Zihinsel Engelliler Derneği, Beyazay Derneği ve Kent konseyi Engelli Meclis Başkanlığı'nın yanı sıra merkezi Ankara'da bulunan Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı olarak  görev yapan Dr. Neslihan Hüsülüoğulları'na, başkentte yeni bir görev daha tebliğ edildi.

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı.

Türkiye'nin Engellilik alanında en üst çatı örgütü olan Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen olağan genel kurulunda yeni yönetim kuruluna Çorum'dan Dr. Neslihan Hüsülüoğulları'nı seçmişti. Konfederasyon yönetimi görev dağılımı için biraraya geldi.

Sosyal politikalarda ve eğitim alanında bilgi ve tecrübesi ve yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Dr. Neslihan Hüsülüogulları, yönetim kurulu  toplantısında Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Eğitim, Kültür ve Rehabilitasyon'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Hüsülüoğulları, engelsiz Türkiye için Çorum'u temsilen en üst çatı organında yine üst düzeyde görev alan isim oldu.

Son Güncelleme: 05.05.2024 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2024-05-05 22:41:13

Tebrik eder, başarılar dilerim.

Avatar
YİNE BEN 2024-05-06 11:15:39

sakat kelimesi ne inciltici bir kelime..SAKAT OLMAMIŞ...ENGELLİ DOĞRU KELİME YAPARKEN YIKMAYALIM,KIRMAYALIM.....

Avatar
Sorumlu 2024-05-06 17:50:42

Yine ben rumuzlu arkadaşın yazısını bu konfederasyon yetkililerinin e.postalarina gondermek lazım...Derhal o ismi değiştirip arkadaşın dediği gibi engelliler konfederasyon u olmalı...Bu yazıları başkan yrd hocamız okuyorsa ilk icraatı isim degisikligi olmalı..
Hangi çağda yaşıyoruz da hala böyle kırıcı,incitici bir ismi kullaniyorsunuz