Tahtasız yöntem değiştirdi

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Sinan Zehir'e hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

13 Mayıs 2024 Pazartesi 18:22
Tahtasız yöntem değiştirdi

Çorum'da hastanede sağlık hizmeti sunumunda yaşanılan sorunları sık sık dillendiren, bu konuda iktidarın Çorum temsilcilerini ve hükümeti yoğun bir şekilde eleştiren CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, dün yeni bir paylaşımda bulunarak, sağlıkta problemin değil, çözümün bir parçası olmayı arzu ettiğini söyledi.

Tahtasız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden poliklinik hizmeti almaya gelen hastaların sorun ve taleplerini Başhekim Prof. Dr. Sinan Zehir'e ilettiğini belirtirken, hemşehrilerinin daha iyi bir hizmet alabilmesi adına sorunun değil çözümün parçası olmak için üzerine düşeni yapacağını vurguladı.

İşte o açıklama:

"Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde muayene olmak için bekleyen hastalarımızı dinledikten sonra sorun ve talepleri aktarmak için hastane Başhekimi Prof. Dr. Sayın Sinan Zehir’i makamında ziyaret ettim. Bizlere gerek sahada gerekse telefon yoluyla iletilen sorunları aktardım. Hemşehrilerimizin daha iyi bir hizmet alabilmesi adına sorunun değil çözümün parçası olmak için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Tüm hastaların, doktorların ve sağlık çalışanların sorunlarına büyük bir hassasiyetle yaklaşan ve özveriyle görev yapan Başhekimimiz Prof. Dr. Sn. Sinan Zehir’e teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 14.05.2024 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2024-05-14 12:51:21

Sabah saatlerinde polikliniklerde muayene sırası bulmada yaşanan sorunlarının çözülmesi,sekreterlerin hastalara sert tavırlarının önlenmesi,emar,tomografi,ameliyat gün sürelerinin makül süreye indirilmesi,acil gözlemde hastaların taburcu veya servişe yatış işlemlerindeki gereksiz bekletilmelerin önüne geçilmesi,acilde gündüz mesai saatlerinde pansuman yapılmayıp hastaların servise veya başka yerlere yönlendirilmesinin önlenmesi,1.kat danışmadaki görevlinin hastalara ve soru soranlara sert tavırlarının önlenmesi veya daha kibar bir görevlinin bu alanda görevlendirilmesi vs.vs. umarım Sayın Tahtasız Sayın Başhekime bu konuları da söylemiştir.Saygılar.

Misafir Avatar
EŞENÇAYLI 2024-05-16 05:08:27 @Vatandaş

Sayın Vekil;İktidar temsilcileri bu sorunların konuşulmasından,çözüm noktasında sorumluluk almaktan hep imtina ettiler halkta seçimlerde Sarı Kart gösterdi.Bugün seçim olsa ikinci sarıdan kırmızı değil direkt kırmızı gösterir.Bu fırsatı iyi değerlendirmenizi,vatandaşın hastanede karşılaştığı bu sorunların çözülüp çözülmediğinin takipçisi olmanızı talep ediyoruz.Biz sizi izlemeye devam ediyoruz.AT binenin kılıç kuşananın.Yolunuz açık olsun.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Hasta 2024-05-14 14:50:43 @Vatandaş

Tespitlerinize soruna kadar katılıyorum.Gördüğüm bir eksikliğide sizlerle paylaşmak isterim.Polikliniklerde hocaya veya uzmana randevu alıyoruz.Karşımıza asistanla birlikte tıp fak.öğrencisi çıkıyor.Hasta muayene ederek kendilerini geliştirecekler bu duruma saygımız sonsuz.Ancak yalnız değilde başlarında bir uzman veya hoca nezaretinde muayene yapsalar daha iyi olmaz mı?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Md 2024-05-16 09:19:11

Bütün iyi sıfatların sonuna ..siz ekleyin bu adamı tanırsınız kurtulamadı Çorum bir türlü sinan zehirden

Avatar
Yeldal 2024-05-14 18:30:16

Muhalefet her an iktidara gelebilir ihtimaline karşı peşrev hareketine girmiş sayın başhekim.yolun açık olsun. Bu arada, Akıllı adamsın ama düzgün adam değilsin. Akıl biryere kadardır unutma.

Misafir Avatar
Samed 2024-05-14 20:28:27 @Yeldal

Akıllı ve kurnaz olmasaydı koltuğu Erdala kaptırırdı.

Beğenmedim! (0)
Avatar
İsmail 2024-05-14 15:51:37

Bide siz site olarak yöntem değiştirseniz halkin arasına girip sorunlarını dinleyip onları haber yapsanız iktidar mensuplarının böyle Bi şansı yok onlar haklarında soyleneleri dinlemeye kalksalar bir dakika içinde oradan son hızla kacarlar

Avatar
Kutucu 2024-05-14 18:22:07

Dilek
şekayet
İstek
kutuları
Acılıp
okunmalı

Avatar
Degisen yöntem ne Mustafa ? 2024-05-14 12:37:56

Haberin başliği çok saçma olmuş. Bu kadar da tarafli olma Mustafa. Sanki Sayin Tahtasiz Çorum icin kotu birsey yapiyormus havasi vermissin. Bir milletvekilinin hastane bashekimini ziyaret edip sorunlari dile getirmesi hangi yöntemin değisikligi olabilir. Onceki yontemi neymiste degistirmis, bunu acikla ya da düzgun baslik at. Bence sen yontemini degistir, artik yalakalik ve yandaslikta biraz tasarrufa git

Avatar
Ulan yandas yavsak editor 2024-05-14 17:33:00

Şu attigin başlığa bak provakatör habercim 19 sitesi. Akp ve Mhp'li vekiller ziyaret edince ove ove bitiremiyorsunuz, Tahtasiz dogrulari soyleyince konuyu saptiriyorsunuz. Ne kadar yandasca bi baslik, yontem degistirmis, sen Tahtasiz'in tirnaği olamazsin yandas editör bozuntusu.

Avatar
Frenciye cevsp 2024-05-16 00:15:31

Siz ilk once internet hastane sitesinin calısmasını sağlayın.Siteyi noye kurdunuz o zaman.Onceden hastanenin labaratuar sonuclarını görebiliyorduk.Simdi ne yapmışınız.Işin kolayina kaçıp E nabıza yonlendiriyorsunuz.E nsbiza dusecekte bekle babsm bekle.2.Hekim cslısma takvimi çalışmıyor.Niye koydunuz o zaman.Hastaneyi ariyoz.Telefona bakan yok.Vatandaş olarak napalım.Hadi cevap ver.Mazeret arama çözüm üret çözüm.