Erdoğan format atacak! Kadroda revizyon

, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün net bir şekilde verdiği ‘Değişim’ mesajı ile birlikte ilk adımın bir kaç gün içinde atılacağı vurgulandı.

16 Mayıs 2024 Perşembe 11:23
Erdoğan format atacak! Kadroda revizyon

AK Parti’de seçim sonuçlarına ilişkin istişare süreci devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün net bir şekilde verdiği ‘Değişim’ mesajı ile birlikte ilk adımın birkaç gün içinde parti bünyesinde atılacağı ifade edildi.

5 YARDIMCI GİDİYOR

Bu kapsamda, genel merkezde en az 5 genel başkan yardımcısının görevden alınacağı, yerine atanacak isimlerle kongre sürecinin yürütüleceği belirtiliyor. AK Parti kaynakları “Mevcut kadro ile kongreye gidilmeyecek. Parti yönetimi değişecek, yeni yönetim kongre sürecini yürütecek” bilgisini verdi.

KABİNE DE SIRADA

AK Parti kulislerinde, değişimin parti yönetimi ile sınırlı kalmayacağı kabine ve külliye bürokrasisinde de değişiklikler olabileceği kaydedildi. Cumhurbaşkanlığı politika kurulları ile başdanışmanların sayısının düşürüleceği, bu konuda cumhurbaşkanlığı bünyesinde bir çalışma yapıldığı öğrenildi. Politika kurullarının yapısında da değişiklikler olacağı ifade edildi.

Kaynak: Haber7

Son Güncelleme: 16.05.2024 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay byeeee 2024-05-16 15:50:39

Birazda igneyi kendine batirsa olmaz mi? Kendisinin hic bi sucu kabahati yok dunya liderimizin ? Is bilmez, liyakatsiz, devletin malina kendi mali gibi cokup , sacip savuran , kamu kaynaklarini luks ve satafat icin kullanan,kamu arazilerini satip parasi ile yurt dislarinda gezip tozan vb.... kadrolari kim olusturdu. Simdi masuma yatmasin. Bitti artik bu is. Biran once kendinizi ve valizinizi toparlayip gitmeye hazirlanin. Byeee

Avatar
Rt 2024-05-16 13:04:16

Çorum teşkilatı komple alınmalı!

Avatar
Format iyidir 2024-05-17 07:57:50

Bi zahmet bi formatı da kendine atsın.

Avatar
Kale... 2024-05-18 12:21:20

Bu saatten sonra yüzlerce format atsan ne olur, atmasan ne olur. Geçti başkentin pazarı...

Avatar
Bilgisayar 2024-05-21 01:27:38

Formatı kendine atmalı. Bu gidişle hard disk verilerle dolduğu gibi ram da yavaşladı. Power tuşu çalışmayacak ekran görüntüsü berbat. Çöp kutusu dolu. Masaüstü karma karışık duzensiz. Mouse belgesi kaldırıyor. Klavye X olmuş ne yazdığını bilmiyor. Eski sürüm versiyon yüzünden dosyalar açılmıyor. İşler birikmiş. Virüs bulaşmış. İnternet çevrim dışı. Hoparlör sesi ıyi çıkmıyor. Fan ses yapıyor. Kasa çok yer kaplıyor kapağı ortulmuyor.ikide bir sistem donuyor. Müşteri sırada bekliyor. Yazıcının mürekkebi bitmiş. İnternet faturası kabarmış. WiFi ışıkları yanmıyor. Servis Format atarsak verileri silmek gerekiyor bilgisayar kaldırmaz. İyi bir donamin kursak pahalı. Eskisini satsak para etmiyor. Yenisini alsak kullanacak adam yok velhasıl kelam iş gördüğü gittigi güne kadar devam. Durum bu.

Avatar
İskilipli 2024-05-16 18:29:03

İskilip Çorum yolu neden bitirilmedi Tosya İskilip yolu halen başlanmadı ÇANKIRI Bayat yolu asfalt kalitesi çok düşük ve bu yolu Samsun Ankara güzergahı olarak kullanılır oldu Havaalanı neden yapılmadı YHT devletin olanakları merhaba Çorum için kullanmalı Hastane olanakları artırılmalı

Misafir Avatar
çORUMLU SORUMLU 2024-05-17 08:38:28 @İskilipli

Allah rızası için şu İskilipi başka ile bağlayın biz de kurtulalım onlar da!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Insanımsım 2024-05-19 01:37:53

Akpye komple format atsanız düzelmez. Cin şişeden çıktı. Adalet diye bağıranların en büyük haksızlıkları yaptıkları, yolsuzluk, yoksulluk, iki yüzlülük, ranta batmış günahlarla savrulan bir partinin Ülke insanına ceza kesmek yerine en büyük cezayı kendilerne kesmesi gerekiyor. Herkes bedel öderken Akp nin sırça saraylardan millete parmak sallaması suçların cezasız kalması kendi vicdanlarinda ne kadar yer buluyorsa, Ülke insanida o kadar sorumluluk duyuyor. Diğer partiler ile akp arasında sadece harf değişikliği var. Mantalite aynı,Partilerin dışında sağcilik ve solculuk ta eskisi gibi halkta bir karşılığı yok. Alevilik, sunnilik, Türkçülük, Kürtçülük, hatta Filistin konusunda Avrupa insanlarının saygılı duruşunu görünce, Müslüman olduğumuz idiasi dışında bizlerin Müslümanliginin pekte bir önemi yok gibi.Kendi deyimleri ile At izini it izine karismaktan aciz bir siyasi hareketten değişim dönüşüm Adalet beklemek akıl sahiplerinin işi olmasa gerek. Bu ülkede mafya ile terör örgütlerinin aynı ipte dizili tespih olduğunu bilmeyen bir iktidar hiç bir zaman Muktedir olamaz. Bu ülkede Atatürkü putlastiranlarla, cemaat,tarikat liderini ilahlaştiran arasında bir fark olmadığı gibi, BU ülkede CHP ile AKP, MHP ile HDP siyasetinin aynı kapıdan meclise girmediğini söylemek gibi. Bu ülke insanı ne zaman tüm yanlışlarına rağmen siyasi partilere ve liderine gösterdiği toleransı,sadakati, vefasini boş, beleş davasını babasına, anasına, karısına, çocuklarına,sevdiklerine gösterirse ülke düzelir.

Avatar
Alâka 2024-05-19 08:07:44

Çorum içinde var mı bilmem de bana göre seçim öncesi olmalıydı geç kalındı