Suudi Arabistan turizm acenteleri tamam

Suudi Arabistan Turizm Acenteleri Tanıtım Turu kapsamında Çorum'u da gezerken, ilk kayıtlar yapıldı.

18 Mayıs 2024 Cumartesi 15:25
Suudi Arabistan turizm acenteleri tamam

Suudi Arabistan Turizm Acenteleri Tanıtım Turu kapsamında Samsun’da bulunan 18 Suudi Arabistan turizm acentesinin temsilcileri Samsun’a ve bölgeye hayran kaldıklarını ifade ederek, bölgeye gelecek ilk turlar için kayıt yaptıklarını söyledi.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) iş birliğinde Suudi Arabistan’dan gelen 18 acentenin temsilcileri, B2B Toplantıları kapsamında Samsun, Tokat, Amasya, Çorum ve Tokat’ta doğal, tarihi ve kültürel mekanlarda gezdirilip konaklatıldı. Özellikle Samsun’da Ayvacık Saklı Cennete ve Salıpazarı Karacaören Şelalesi’ne hayran kalan Arap acenteciler, yaptıkları sosyal medya paylaşımları sayesinde Samsun’a gelecek ilk Suudi Arabistan seyahat turunun kayıtlarını yaptıklarını açıkladı.

x

İHA

Son Güncelleme: 18.05.2024 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-05-19 16:28:23

Araplar kuzköyden bağ bahçe bakıyor