habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'a 7/24 kütüphane

EĞİTİM

Çorum’da sosyal medya üzerinden  başlatılan ‘Çorum’a7/24 kütüphane’ kampanyası başlatıldı.

Çorum’da sosyal medya üzerinden başlatılan ‘Çorum’a 7/24 kütüphane’ kampanyası, Twitter, Instagram ve Facebook kullanıcıları tarafından açılan hastag ile yoğun ilgi gördü.

Çorumlular ve şehrimizde misafir olan öğrenciler, ülkemizde bir çok ilde örnekleri bulunan ve yapılan değerlendirmelerde, binlerce öğrenci ve vatandaş tarafından aktif olarak okumak, ders çalışmak ve araştırma yapmak amacı ile kullanıldığı tespit edilen 7/24 kütüphane uygulamasının hem Çorum’a, hem de il dışından öğrenci ve akademisyen olarak gelen insanlara büyük fayda sağlayacağı kanaatinde.

Kampanyaya destek verenler, ‘Eğitim ve okumanın medeniyetler, ülkeler ve şehirler arasında oluşturdukları farklılıklara bakıldığında, geliştirmek için gelişmek, gelişmek için ise okumak, çok okumak ve hep okumak gerekli ve hatta şarttır.’ İfadelerini paylaştı.

Çorumlular, bu bağlamda daha çok okumuş, bilinçli ve gelişmiş bireylerle dolu bir şehir olmak adına il genelinde başlatılan ve 7’den 70’e destek gören 7/24 kütüphane uygulamasının bir an önce kentte faaliyete geçirilebilmesi için açılan #CorumYediYirmidortKutuphane @HibrahimASGIN @valimustafacftci hastag’leiıne yetkililerin de somut adımlarla destek vermesini istedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.