İsrail mallarına bir boykot kararı daha

Çorum'un Sungurlu Belediyesi'ne bağlı işletmelerde İsrail menşeili ürünler satılmayacak

06 Mayıs 2024 Pazartesi 13:21
İsrail mallarına bir boykot kararı daha

Çorum'un Sungurlu Belediyesi'ne bağlı işletmelerde İsrail menşeili ürünler satılmayacak.

Sungurlu Belediye Başkanı Dere'nin talimatı ile işletmesi ilçe belediyesine ait sosyal tesislerde, İsrail'in Gazze'de uyguladığı terörist eylemler, katliam ve soykırımı boykot amacıyla, İsrail menşeili ürünlerin satışı yapılmayacak.

Gazze’de yaşanılan insanlık vahşetine dikkat çekmek ve söz konusu ülkeyle bağlantısı olan ürünlerin boykot yapılması konusunda hassasiyetlerinin olduğunu belirten Dere, “Filistin’de yaşanılanlar bir insanlık dramıdır. Sungurlu Belediyesi olarak bu konudaki hassasiyetimizi göstermek adına Meclis toplantımızda, belediye meclis üyelerimiz ile bu kararı aldık. Bir an önce bu zalimliğin son bulmasını ve Filistinli kardeşlerimizin kurtuluşa ermesi Yüce Mevla’dan dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlu 2024-05-06 14:18:03

Biraz geç kalmış bir tepki...
Karar almak da önemli uygulamak ta daha önemli.