habercim19.com özgür haber özgür yorum

Giderken ilk mesaj

EĞİTİM

Konya’ya atanan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Konya’ya atanan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, sosyal medya hesabı Twitter’dan bir mesaj paylaştı.

Son 5 yıldır Çorum Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Büyük, memleketi Konya’ya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Büyük, paylaşımında,“Her şeyin bir başlangıcı bir de sonu var.. Tıpkı hayat gibi. Bütün bunları yüz akıyla tamamlamak, galiba en güzeli. Rabbim akıbetimizi hayr eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (12)

Tekrar bekleriz 5 Yıl Önce

Yüz akıyla mı tamamlamış?Gülerim.Çorum da eğitim ileri gitmesi gerekirken,gerilemiş,bitmiş,okul idarecileri atamasında tam bir partizanlık yapılmış,kul hakkına girilen bir yerde hiç bir müdahalesi olmamış,olamamış,eee,geriye ne kaldı.Particilerin istediği gibi çalıştık,tam maaş,bol ücret,harcırah aldık.Bize müsaade...

dahi 5 Yıl Önce

Eğitim adına neler yaptıklarınızı da anlatsaydınız.Koskoca beş yıl.Okullar arasında yaptığınızı da anlatsaydınız.Öğretmenlerinize ve Müdürlerinize randevu vermediğinizi de anlatsaydınız daha iyi olurdu bence.

Ahmet 5 Yıl Önce

Değerli müdürüm yolunuz açık olsun emekleriniz için teşekkür ederiz

... 5 Yıl Önce

Levent Kırca'nın bir parodisi geldi aklıma. Sit alanlarının korunması için mücadele veren bir bürokratı canlandırıyor imar isteyenlere orası sittir diyordu. Öyle ya burada sittir. Güle güle Konya havası :)

Salim Özkan 5 Yıl Önce

Hocam güle güle gidin. Allah işinizi rast getirsin. Biz senden memnunız elinizden gelenin fazlasını yaptınız.

Kuşcu 5 Yıl Önce

Milli eğitimde ki uzunu müdür yaparlarsa valla bunu ararız

adem 5 Yıl Önce

tanıdığım onlarca öğretmenin biri bile kendisinden memnun değildi. ilginç...

Öz çorumlu 5 Yıl Önce

Seyit ali büyük günahıyla sevabıyla bir 5 yıl çorum a çalıştı. Ama unutulmamalı ki çok partizanlık yaptı. İşine gelenin işini yaptı. Talimatları yerine getirdi. Ödülünü de hem büyükşehire hemde memleketine atanmakla aldı. Amaaaa Allah razı olsun diyen çok az kişi vardır. Yerine bence işi bilen beyefendi herkese yardımcı olan vede önemlisi eşit davranan Özcan bey olmalı. Gerçekten adam gibi adam. Her yönüyle dört dörtlük. Hayırlısı olur inşAllah.

Levent 5 Yıl Önce

gitsin. Böyle ayrımcılık yapanları memur bile yapmayacaksın.

Sefa Köylü 5 Yıl Önce

Levent Kırca parodisine atıf yapıp kendini sadece üç nokta ile ifade edebilen birinin mesajı suç teşkil etmektedir. Birini sevmeyebilirsiniz ama sövemezsiniz. Bu mesaj kaldırılmazsa suç duyurusunu hak ediyor.

Duman 5 Yıl Önce

Şaka gibisiniz.o bahsettiğiniz kişi Milli eğitimin dış kapısına da koymaz kimseyi.Kibir hastalığı var.

Kenan 5 Yıl Önce

Bu mesajı kendisinden başka kimse yazmaz, Bu güne kadar talimatla yaptığı haksızlıkları, kıydığı Müdürlerin ahını bu dünyada alacaktır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.