habercim19.com özgür haber özgür yorum

Öğrencilere yemek bursu

EĞİTİM

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, yemek bursları sayesinde öğle yemeklerini ücretsiz yedikleri belirtildi.


Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, yemek bursları sayesinde öğle yemeklerini ücretsiz yedikleri belirtildi.

İskilip İpekağa Restaurant sahibi İsmail Çolak’ın girişimleriyle İskilip Meslek Yüksekokulu’nda öğrenimini sürdüren tüm öğrenciler ücretsiz olarak yemek yiyor.

Her zaman İskilip MYO’nun yanında yer alacaklarını söyleyen İsmail Çolak, yemek bursu konusunda yardımlarını esirgemeyen Greyder Ayakkabı Fabrikası sahibi Süreyya Kavlu ve İLBAMİM İnşaat Şirketi’ne teşekkür ederek bundan sonra da yemek burslarının devam edeceğini kaydetti.

İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil de, “İskilip Meslek Yüksekokulu’nda El Sanatları ile Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü’nde öğrenimlerine devam eden 58 öğrencimizin tamamının öğle yemeklerini ücretsiz yemesi çok sevindirici. Bu hususta Başta İpekağa Restaurant sahibi İsmail Çolak olmak üzere Greyder Ayakkabı sahibi Süreyya Kavlu ve İLBAMİM İnşaat Şirketi’ne teşekkür ediyorum. Bu çerçevede yarının Türkiyesini şekillendirecek başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkıda bulunmak üzere, maddi gücü oranında tüm Çorumlu ve İskilipli hemşehrilerimizi ve gönüldaşlarımızı öğrencilerimize burs/destek vermeye davet ediyoruz. Gençlerimize verecekleri desteklerden dolayı tüm hayırseverlerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz.” dedi.





Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.