habercim19.com özgür haber özgür yorum

Öğretmenevi 6,5 milyona yenilenecek

EĞİTİM

AK Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Öğretmenevinin yenilenmesi için 6.5 milyon lira ödenek çıkarıldığını bildirdi.

AK Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Öğretmenevinin baştan aşağı yenilenmesi için gerekli olan ödeneğin tahsis edildiğini bildirdi.

Güney Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde hizmet veren Osmancık Öğretmenevinin yenilenmesi için gerekli olan ödeneğin tahsisi edildiğini belirten Milletvekili Oğuzhan Kaya, "Osmancık öğretmenevinin baştan aşağı yenilenmesi, modernizasyonu ve tefrişatı için 6,5 milyon Türk lirası ödenek tahsis edildi. Öğretmenevimiz, her şeyi ile harika olacak. Bu da öğretmenlerimize, hemşehrilerimize bayram hediyemiz olsun" ifadelerini kullandı.

İHA

Yorumlar (6)

Modern olsun 2 Yıl Önce

InşAllah Çorum öğretmen evi gibi köylü demode itici şekilde yenilenmez. Coruma boşa para harcadilar

Gurbetçi 2 Yıl Önce

Biri yer öbürü bakar.. kıyamet ondan kopar..yiyin yiyin burnunuzdan gelsin..öbür ilçeler üvey İskilip üvey..

Bilen 2 Yıl Önce

6,5 milyonu nereye harcıyacaksınız? Kendi malınız olsa böyle bir yapıya bu kadar para harcar mısınız? Geri dönüşü yani getirisi ne ki bu öğretmenevinin bu kadar masraf yapıyorsunuz.

Ahmet 2 Yıl Önce

Yeniden mi yapıyorsunuz?

Ogretmen disindakilerin evi 2 Yıl Önce

Ogretmenler disinda herkesin kaldigi, aksamlari okey oynanip, yazlari dugun salonu olan , iktidar yanlisi sendika temsilcilerinin idareci oldugu yerlerdir ogretmenevleri. Bence bu kadar masrafa hic gerek yok. Devlete bosuna yuk. Butun ogretmenevleri ozellestirilip otel yapilmalidir.

gömün tüyü bitmemiş yetimin... 2 Yıl Önce

osmancikli

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.