habercim19.com özgür haber özgür yorum

Rektör sendikacılara teşekkür etti

EĞİTİM

Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatcı, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Erol Çalmaz ve...


Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatcı, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Erol Çalmaz ve yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Ahmet Saatcı ve Erol Çalmaz, üniversitede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve yaptığı başarılı çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, üniversite bünyesindeki idari personelin unvan değişikliği ve görevde yükselmesi için sınav açılması yönündeki taleplerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, toplumun gelişmesinde önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, üniversitenin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade etti. Sınavla ilgili olarak idari personelin sorunlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, 2012 yılında açılmış olan sınavın bir kez daha açılması için çalışmaların başlayacağını kaydetti.




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.