Çorum'da 2 caddede park yasağı

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü yarın kutlanacak 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle iki caddede araç parkına izin verilmeyeceğini duyurdu.

30 Nisan 2024 Salı 22:40
Çorum'da 2 caddede park yasağı

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü yarın kutlanacak 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle iki caddede araç parkına izin verilmeyeceğini açıklayarak sürücüleri uyardı.

Yapılan açıklamada, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında ilimizde 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü Gazi Caddesi ile Saat Kulesi arası ve Bahabey Caddesi Lokal Kavşağı ile Gazi Caddesi arası saat 09.00 itibariyle trafik iki taraflı kapalı olacağından araç parklarına izin verilmeyecektir.

Bu kapsamda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için bahse konu tarihte belirtilen adreslere araçlarını park etmemeleri hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2024-05-01 05:42:24

Her zaman yasaklanmalı.