habercim19.com özgür haber özgür yorum

Sendikacılar Müdür’e tepkili!

EĞİTİM

Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi yöneticileri İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü'nü protesto etti

Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü protesto etti.

Şube Başkanı Tahir Eşkil öncülüğünde toplanan sendikacılar, İskilip’te uzun zamandır eğitim çalışanlarını ve eğitim kurumları yöneticilerini rahatsız eden, üzen, kıran, yıldıran, hayatı çekilmez bir çileye dönüştüren baskıcı, kaba, dayatmacı, antidemokratik bir yönetim anlayışı olduğunu iddia ettiler.

Eşkil açıklamasında özetle, “İlçe Milli Eğitim Müdürünün yönetim anlayışının vermiş olduğu rahatsızlık İskilip’i ve eğitim camiasını çileden çıkarmış, eğitimi felç etmiş, kurumlarda/okullarda moral ve motivasyon bırakmamıştır.

İlçe Milli Eğitim Müdürünün yönetim anlayışının vermiş olduğu rahatsızlık İskilip’i ve eğitim camiasını çileden çıkarmış, eğitimi felç etmiş, kurumlarda/okullarda moral ve motivasyon bırakmamıştır.

Cezası mükâfatından fazla hiçbir yönetim anlayışının ve eğitim anlayışının başarıya ulaşma şansı ve ihtimali yoktur.

Buradan Yetkililere, müdürü bu makama atayan siyasilere, eğitimi bitme noktasına getiren ve siyasete açıkça zararı olan bu zatı burada tutmaya devam edecek misiniz? “ dedi.

Yorumlar (18)

Abdullah 6 Yıl Önce

Kendi sendikasından olduğuna bakmadan yanlışın karşısında durma dirayet ve onuru gösteren başkanı tebrik ediyorum.

ahaha 6 Yıl Önce

hayret hayret eğitim bir sen bağırıyor noldu acaba

eğitimci 6 Yıl Önce

mustafa selvi hazır kıta atayın olsun bitsin

Gerçek 6 Yıl Önce

Osmancık milli eğitim müdürü bu özelliklerini saydiginiz müdürle aynı özelliklere sahip. osmancik için basın açıklaması yapmayı düşünüyorsunuz.

Halil Çetin 6 Yıl Önce

Tahir Başkan ve ekibini kutlarım. Her zaman ki gibi Hakk ve hakikatin yanında yer aldıkları için. Olması gereken budur. Saygılarımla

Abdullah 6 Yıl Önce

İskilip ten kaçmamızın sebebini anladınız mı şimdi.

Ali osman 6 Yıl Önce

Savunma bakanı da Milli Eğitim bakanı oldu . Eğitimden birşey beklemeyin

bir adam 6 Yıl Önce

çorum fen lisesi müdürü iken de bu adam böyleydi.ama nasıl olduysa önce sungurlu , sonra iskilip müdürü yaptılar hayret. bir yere getirince enaniyetleri tavan yapıyor. tez zamanda görevden alınmalı.

Bir Tanık 6 Yıl Önce

Makam mevki sahibi olunca bazıları kendini öyle bir şey zannediyor ki emrinde çalışanlara afedersiniz hayvanlar kadar değer vermiyor. Hele yanına iki tanede şak şakçı bulursa orada çalışanların vay haline..

İskilip gönüllüsü 6 Yıl Önce

İskilip eğitim sıralamasında bir zamanlar Çorum genelinde 3. 4. sırada yer alırken bu gün 13. sıralarda yani son sırada yer almaktadır. İskilip eğitiminin hızlı düşüşünde Süleyman Atcıoğlu müdürden önceki ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Selvi ve onun seçmiş olduğu ve atamalarında katkısı olan şu anda orada açıklama yapan okul müdürleri ve müdür yardımcıları sayesinde bu hale gelmedi mi? iskilip eğitimi. Bu enkazı devir alan İlçe Milli Eğitim Müdürüne İskilip eğitimini hak ettiği yere getirme çabasına destek olmanız gerekirken birde aleyhinde açıklama yapıyorsunuz. Sizler sendikacılık yapmaktan eğitimcilik görevini unutan eğitimciler lütfen asıl işinizi yapın. İskilip eğitimi yerlerde geziyor. Sizler ne yapıyorsunuz? Diğer ilçelere bir bakın lütfen. Bayat ne yapıyor, Sungurlu ne yapıyor. Birde siz ne yaptınız. Sayın ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu ve Şube Müdürü sadece sendika temel alınarak atama yapmayıp birazda liyakata önem verdiği için mi? bu kadar karşı çıkıyorsunuz?

adalet 6 Yıl Önce

katiliniz babanız bile olsa Allah için şahitlik yapın uygulamasıdır. tebrikler ve teşekkürler

insan 6 Yıl Önce

iskilip ilçe başkanı muhterem LEK lütfen konuya eğilin ilgilenin. memlekete yazık oluyor. makamlar 3-5 beş kişinin egosunun tatmin yeri değildir.

eğitim 6 Yıl Önce

il milli eğitim nerede ak parti il başkanı nerede vekiller nerede. basına yansıyacak ve sendika açıklama yapacak kadar can yanıyorsa saydığım kadro ler nerede ne işe yararlar. ey müslümanlar haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ......sesim geliyormu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Baboo 6 Yıl Önce

Osmancık ne olacak başkan bey? Sendika seçimlerinde seni desteklediği için mi onun yanında, her yaptığı işi destekler mahiyettesin? İskilip müdürünün neler yaptığını bilmem ama açıklamanız Osmancık ile birebir örtüşüyor. Osmancık imdaaaaat bekliyor, eğitimi düşünen yok varsa yoksa koltuk koruma sevdası.

Hakkaniyet 6 Yıl Önce

Hayret. Tahir Efendi de İlçe Milli Eğitim Müdürlerine tepki gösterirmiş. Demek ki önce Eğitim Bir Sen temsilcisi olup sonra ilçe milli eğitim müdürü olsa tepki göstermezlerdi. Hatta savunur okul müdürlerinde hatayı ararlardı. Tahir Efendi şu Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de bir el atsa.  Yer mi? Yemez bence.

Herzaman Gerçekleri Söyle 6 Yıl Önce

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü aynı şeyleri osmancıkta yapıyor. Neden Osmancık için bir açıklama yapmıyorsunuz başkan bey. Osmancık içinde böyle bir açıklama yapında samimi olduğunuzu anlayalım

Osmancıklı 6 Yıl Önce

Başkan osmanciklilarin sesini ne zaman duyacaksin? Eğer her konuya hakkaniyet esasıyla yaklasiyorsan şimdiye kadar osmancik ilçe MEM ile ilgili de 3-5 sefer basın açıklaması yapman gerekirdi diye düşünüyorum. İlçe müdürünün soruşturma açmadığı okul kalmadı gibi, duyurulur

Doğrucu Davut 6 Yıl Önce

Sendikanın müdüre yüklenme sebebi, müdürün bazı okul müdürlerine soruşturma açması. Soruşturma açılanların hepsi malum sendikadan olunca da sendika feryada başlamış. Sendikanın bastırmasıyla örtbas edilen olayları bir inceleseniz görürsünüz. Ha, müdür hakkında söyledikleri de yalan değil. Bir nevi sendika içi hesaplaşma...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.