habercim19.com özgür haber özgür yorum

20 milyonluk konut projesi

EKONOMİ

Osmancık'ta Kurşunoğlu Yapı tarafından inşa edilen akıllı evlerin C blokunun da demirleri bağlanarak beton temeli atıldı.


Osmancık'ta Kurşunoğlu Yapı tarafından inşa edilen akıllı evlerin C blokunun da demirleri bağlanarak beton temeli atıldı.

180 akıllı daire Osmancık'ta Kurşunoğlu Yapı tarafından inşa edilen akıllı evlerin temeli atıldı. Daha önce A ve B blokların temeli atılmış A blokta ev sahipleri taşınmaya başlamıştı. C blokunun temel demirleri titizlikle bağlandı.C blokunun betonu ise Dalgıçlar garantisi ve kalitesiyle atılmaya başladı. Daireler kapış kapış gidiyor. Temel atma ile birlikte yarıdan fazla daire satıldı. ‘Geniş ve ferah ev sahibi olmak isteyen vatandaşların ellerini çabuk tutmaları menfaatleri icabıdır’ diyen Kurşunoğlu Yapı yönetim kurulu başkanı Haydar Kurşun, daha önceden yaptıklar binalarda dairelerin tapularının sahiplerine verilmeye devam ettiğini kaydetti.

20 Milyon TL'ye mal olan ve 9 ayrı bloktan oluşan projede 180 akıllı daire bulunuyor. Koyunbaba Mahallesinde 15 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen akıllı evlerde inşaat çalışmaları sürüyor. 




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.