habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ahlatcı Holding'ten son dakika açıklaması

EKONOMİ

Ahltacı Holding, metal rafinerisinin borsa faaliyetlerinin durdurulmasına dair açıklama yaptı

Ahlatcı Metal Rafineri'nin Borsa İstanbul'daki faaliyetleri 22 Aralık itibarıyla durdurulması üzerine firmadan açıklama geldi.

Ahlatcı Holding tarafından yapılan açıklamada, “Grubumuz şirketlerinden Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş.'nin Borsa İstanbul'daki faaliyet izninin iptal edildiği ve Şirketimizin Borsadaki faaliyetlerinin 22 Aralık 2020 tarihi itibariyle durdurulduğu ifadeleri basında yer almıştır. Tüm operasyonel işlemlerimiz sistemsel güncellemeler nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanlığı, Borsa İstanbul A.Ş. ve Şirketimizin bilgisi dahilinde durdurularak güncelleme işlemleri tamamlanmış olup Şirketimizin Borsa İstanbul’daki faaliyetleri devam etmektedir.” denildi.

Yorumlar (19)

yalan 3 Yıl Önce

zamanında borsada bulunan ( ismi lazım değil) hissenizi bir günde dibe çektiniz. sonra dipten topladınız. Bugün de açıklama yapıyorsunuz. 13.maddenin 1.fıkrasından dolayı yasakalnadığınızı herkes biliyor.en azından bu iş ile alakalı olan insanlar biliyor. Milleti köle gibi çalıştırmaktan başka yaptığnız birşey yok.Rafineride günde 15-16 saat çalıştığımız ama asgari ücret aldığmız günleri de biliyoruz. Çorum için yaptığınız-hibe ettiğiniz herhangi bir iyilik ile anıldığnızı hiç hatırlamıyorum.Umarım Habercim Sitesi yazdığmızı yorumları kırpmadan yayınlar!!

işveren 3 Yıl Önce

aşağıdaki arkadaş doğru söylemiş, kimse inanmamıştır güncelleme işine.Hele de bu işin içinde olan biriSİ.Yasaklanma sebebiniz tamamen emanet altın almak.Belirtilen maddede bu yazıyor.Yani olmayan parayı sermaye göstermek.Bu şu demek oluyor; hisseyi şişirecektiniz sonra da elinizden çıkarıp milleti ters köşe edecektiniz güya yıl sonu.Yeter yediğin hurmalar Ahlatçı.

spor 3 Yıl Önce

13.maddenin 1.fıkrasının (e) bendini okuyunca arkadaşlara hak verdim.Milletin parasına mı göz diktin şidi de ahlatçı

Kul hakkı 3 Yıl Önce

Allah ında bir adaletide var hiç acele etmezmiş alma mazlumun ahını aheste çıkacaktır Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Yorumcu 3 Yıl Önce

Karabük'ün Doğalgaz dağıtım işi Ahlatçı holdingte.Yaklaşık 6 yıldır Karabük'ten para kazanan Ahlatçı'nın 1 tane dahi fakir öğrenciye burs verdiğini,1 liralık sosyal sorumluluk projesine dahi katkıda bulunmadığına şahidiz.Venezealla'nın altınlarını işlemekten iyi para kazanıyorda kimseye on kuruşluk faydası yok.Ahmet Ahlatçı paraları mezara götürecek anlaşılan.

Secahattin gul 3 Yıl Önce

para kasası ahlatci soylermisin ne ürettinde zengin oldun

Metropol mağdurları 3 Yıl Önce

Ne oldu ortak bizim şu Müftülük yanındaki arsa Ali Cengiz oyunları. Dedikodular çok kötü haberiniz olsun. Allah ın şamarı yok.

Kıraç (metropol maduru) 3 Yıl Önce

Sayın Ahlatçı büyük ortağı olduğunuz metropol gıda aş bütün gayrimenkulleri kendiniz ve yönetim kuruluna....çektiniz kala kala gariban ortaklara müftülük yanındaki sorunlu arsa kalmış bu sorunu çözüp bildiğiniz gariban ortaklarının da hakkını verilmesine yardımcı olmuyorsunuz.

Trader 3 Yıl Önce

Çok komik açıklama olmuş maalesef; KAPta yer alan faaliyet izni iptali kararı açıklaması ; detaylı tebliğ maddesine atıfta bulunuyor; öyle sistem güncellemesi filan olmaz. Diğer taraftan uygulama çok yanlış; diyelimki Ahlatçı ilgili maddeye uymadı; bunun bir uyarı; para cezası gibi bir işleyişi olmalı.

TARİHE ŞÖYLE BİR BAK............ 3 Yıl Önce

NİCE KRALLAR NİCE PADİŞAHLAR ,DEVLET ADAMLARI KARUNLAR YİĞİTLER VS.İNSANLAR GELDİ GEÇTİ DÜNYADAN. HARAM YİYEN HİÇ BİR KUL ONMADI.DOĞRUYU BULURSUNUZ İNŞALLAH.

Adım önemli değil 3 Yıl Önce

Kesinlikle ahlatcı icin söylenen bütün yorumlara katılıyorum hatta bir yenisinide ben ekleyeyim avukat olan yusuf ahlatcı beyin

Byacay 3 Yıl Önce

Bu haber instagram hesap onayı için yapılmış ajans çalışmasıdır arkadaşlar

ÖĞÜT 3 Yıl Önce

...KAZANILAN PARANIN HAYRI YOKTUR, İÇİNDE BİR MİKTAR HELAL KAZANÇ OLSADA

SC 3 Yıl Önce

Benim bildiğim Ahlatcı Metropol arsa konusunda DUA almayı ister,BEDDUA almayı değil

Sayın SC ye cevaben: 3 Yıl Önce

metropol arsası hakkında olumlu bir gelişme söyleyin. kul hakkı yiyene kumsede deli değil dua edecek. Şakşakcılar dışında. Bu işin sonu yargılamadır.Hakkımızı helal etmiyoruz.

Adem Demirkan 3 Yıl Önce

Yorumlar ÇOK ilginç. Bu haberin altındaki yorumların tamamı olumsuz. Oysa başka bir haberin altına, hayırsever, garibana ekmek veren, Çorum'a faydası olan tek işadamı diye yazıyorduk. Hangisi doğru?

Ahmet 3 Yıl Önce

Altınları milletten toplayıp sonrada ortadan kaybolan kuyumcular var.boyle olmaz inşAllah.

Okur yazar 3 Yıl Önce

KAP da yeniden faaliyete geçtiğine dair bir bilgi göremedim.

Aş iş eş gariban için zor 3 Yıl Önce

Asgari ücret ile çalışanlar ile iş başı eğitim alan garibanlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.