habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum iş alemi seferber

EKONOMİ

Çorum’da iş aleminin temsilcileri, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere destek verdiklerini açıkladı.

Çorum’da iş aleminin temsilcileri, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere destek verdiklerini açıkladı.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Borsa Başkanı Naki Özkubat, yaptıkları ortak açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında borsa laboratuvarında bulunan bir cihazın Covid-19 testleri için Erol olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi emrine verildiğini, Tiryaki Grup’un sağlık çalışanlarına bir kamyon bakliyat dağıttığını, Çorum Vakfı üzerinden öğrencilerin burslarının aksatılmadan devam ettirildiğini ve özel sektörde esnek çalışma modeline geçildiğini ifade etti.
İşte o açıklama:
“Kısa sürede dünyada yayılan ve Ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgınına karşı Oda ve Borsa olarak faaliyetlerimizin ve çalışmalarımızın aksamadan devam etmesi için gerekli düzenlemeler yapılmış, teknolojinin olanaklarından en iyi şekilde yararlanılarak ‘Evde Kal’ kuralına azami ölçüde bağlı kalınmak suretiyle esnek çalışma düzenine geçilmiştir.
Koronavirüs salgınına karşı devlet ve milletçe top yekûn yapılan mücadeleye, personel ve araç olmak üzere Oda ve Borsa ve üyeleri olarak tüm imkanlarımızla destek olunmaya devam edilmektedir.


Odamızın üyesi olan ve ilimizde yatırımları bulunan Tiryaki Grup, bu salgınla vefakar bir şekilde mücadele veren Çorum’daki sağlık çalışanlarına paketler halinde dağıtılacak şekilde bir kamyon bakliyat desteğinde bulunmuştur.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak, kurucu ve yürütücüsü olduğumuz Çorum Vakfı üzerinden üniversite öğrencilerimize verilen burslar, öğrencilerimizin sıkıntı yaşamaması için normal sürecinde devam etmekte ve öğrencilerimize destek olunmaktadır.
Devletimizin aldığı ve iş dünyamızı yakından ilgilendiren tüm destek ve tedbirler, üyelerimizin bilgisine iletişim araçlarımız kullanılarak iletilecek ve bilgi paylaşımında bulunulacaktır."

Yorumlar (1)

Emekli saglikci 4 Yıl Önce

Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır tesekkurler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.