habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’a 2.5 milyon ilâve kredi

EKONOMİ

Çorum TSO ve Ticaret Borsası yönetimi TOBB Başkanı Hasiracıklıoğlu'nu ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, Çorum'a ilave 2.5 milyon lira Nefes Kredisi tahsis edildiğini duyurdu

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Meclis Başkanları,Yönetim Kurulu Başkanları ve üyeleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çorum Ticaret Borsası yeni Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Naki Özkubat, yeni Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin ortaklaşa yaptığı nezaket ziyaretinde, önümüzdeki ay yapılacak seçimde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na başarı dileklerinde bulunuldu.

TOBB Başkanı, M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oda ve borsalarda yapılan seçimlerin başarı ile sonuçlandığını belirtti . Oda ve borsa meclis başkanları, yönetim kurulu başkanları ve üyelerine başarı dileklerini ifade etti.

Ziyarette TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan talep edilen TOBB Nefes Kredisi için, Çorum’a ilave 2 milyon 500 bin TL tahsis edildiği, ilgili kredi için KOBİ’ler, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank ve Denizbank olmak üzere 4 bankadan herhangi birine müracaat edilebileceği duyuruldu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.