habercim19.com özgür haber özgür yorum

Genel Müdür’le görüştüler

EKONOMİ

Çorum heyeti Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş’u ziyaret etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya , Yönetim Kurulu Genel Müdür’le görüştülerüyeleri Fatih Şerbetçi ve Ahmet Uysal, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda kentin tarım ve hayvancılığı hakkında bir dizi görüşmeler yaptılar.

Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş’u makamında ziyaret ederek Çorum hayvancılığının son durumu hakkında bilgi veren heyet, mevcut sorunları ilettiler. Görüşmede ayrıca, birlik faaliyetleri ve yürütülen projeler ele alındı.

Genel Müdür Zekeriya Erdurmuş, yaptığı açıklamada, “Genel Müdürlük olarak Çorum’u yakından takip ediyoruz. Yapılan çalışmalarla desteğimiz artarak devam edecek.” Dedi.

Birlik Başkanı Yılmaz Kaya da, Genel Müdür Erdurmuş’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek şöyle dedi; “Gayretimiz üreticiye daha faydalı olabilmek. Genel Müdürlüğümüzün bizim yanımızda olması da heyecanımızı kat kat artırıyor. Ana hedefimiz, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğini ülkemizde örnek olan bir birlik haline getirmektir. Bunu başarırsak, başarı hepimizin olacaktır. Önümüzdeki günlerde de daha yeni projelerle üreticimizin karşısına çıkacağız” ifadelerinde bulundu.

Heyet daha sonra Bakanlığa bağlı Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ederek, Ari İşletmelerinin beklentilerini iletti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.