habercim19.com özgür haber özgür yorum

Rektör makine sektörü ile buluştu

EKONOMİ

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, TSO'da makine sektöründe faaliyet gösteren firmalarla bir araya geldi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve makine sektöründe faaliyet gösteren firmalarla bir araya geldi. Görüşme Hitit Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Çorum’da makine sektöründe faaliyet gösteren firmaların yöneticileriyle bir araya geldiklerini belirten Rektör Öztürk, görüşmede ihtisaslaşma süreci, üniversite-sanayi işbirliği ve hedefler başta olmak üzere pek çok konuda verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Yorumlar (3)

Bekir Çağla 2 Yıl Önce

Adam iki buçuk yıldır hala görüşüyor. Bu ne bitmez bir görüşmeymiş ve niye bu kadar gecikmiş. Üstelik üretim ve masa etrafında oturunca ne konuşulabilir ki? Çok yazık çoook

Tolga 2 Yıl Önce

Üniversitenin sektörle yaptığı 1001.toplantı bu... Sonuç... Haftaya 1002.toplantıyı yapacağız.

Mustafa 2 Yıl Önce

Valla benim oğlum makine mühendisliğinde okuyor staj için gitmediği firma kalmadı hiç birisi kabul etmedi.Toplantıdan sonuç şu net diyebiliyor musunuz.Yolsa o güzel lüks salonda oturup çayınızıçorbanızı içip dağılırsınız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.