habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yeni markaları bünyesine kattı

EKONOMİ

Karataş Otomotiv, dünyaca ünlü yeni markaları bünyesine dahil etmeye devam ediyor.

Çorum'un köklü otomotiv firmalarından Ankara Karayolu 3. Kilometre üzerinde hizmet veren Karataş Otomotiv, dünyaca ünlü yeni markaları bünyesine dahil etmeye devam ediyor.

Karataş Otomotiv sahiplerinden Erol Karadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cıtroen ve Opel markalarını firmalarına aldıklarını duyurdu.

Karataş Otomotiv Honda, Peugeot Hyundai ve Fiat marka otomobillerin bayiliğini yapıyordu. Firma Cıtroen ve Opel markaları ile bayisi olduğu marka sayısını 6’ya yükseltti.

Yorumlar (6)

Tebrikler Erol Kardeşim 4 Yıl Önce

Allah hayırlı işler versin, işiniz rast gitsin güzel insan. Devletten 1 kuruş iş almadan, kendi çabalarınızla geldiğiniz bu seviyenin, daha da iletiye taşınmasını dileriz. Çorum, sadece konuşan, işi gücü fesatlık olan tiplere rağmen sizin gibi insanlarla gelişecek. Selam ve muhabbetle.

Harika 4 Yıl Önce

İşte bu harika haber. Biz Opelciyiz. Çorum da Opel in olmaması bizi üzüyordu. İnşAllah serviste Opele yakışır adam gibi hizmet verirler. Teşekkürler sayın KARATAŞ tebrikler

Nevzat 4 Yıl Önce

Opel birde 136Hp başka tanıman. Opel sedan dizele yeniden dönse ınsıgne pahalı. Sesimizi duyarlar İnşAllah. Hayırlı olsun.

Astra 4 Yıl Önce

Bir sevdanın adıdır Astra 1,4 T edition plus. Adamsın Erol bey bizi Samsun dan kurtardın. Tebrikler Allah yolunu açık etsin

Bay bilen.! 4 Yıl Önce

Diğer markaları almama gibi bi şansları yok PSA çatısı altında 4 firma birleşti! ya bayiliği bırakacaklar yada diğer markalarada hizmet verecekler bu kadar basit!

Xyz 4 Yıl Önce

Wv üzerine marka tanimam

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.