habercim19.com özgür haber özgür yorum

3 kurum bir binayı kullanacak

GÜNDEM

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum'un Kargı ilçesinde kamuyla ait atıl binanın 3 ayrı kurum tarafından kullanılabileceğini söyledi.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve beraberindekiler Kargı'da incelemelerde bulundu.

Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve daire müdürleri tarafından karşılanan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, AFAD Müdür Vekili Nihat Köse, İl Genel Meclis Üyesi Vahit Kabakcı, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Devrez, kamuya ait bir binada incelemeler yapılmasının ardından Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Kargı yerleşkesini ziyaret etti.

Kargı'da kamuya ait olan ve atıl vaziyetteki Orta Mahalle Sakız Sokak'ta bulunan binada incelemelerde bulunan Vali Mustafa Çiftçi, kurumların istekleri üzerine bu binanın 3 kurum tarafından da kullanılabileceğini ifade etti. Üniversitenin barınma, İlçe Milli Eğitimin Kargı Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri için Kargı bezi dokuma atölyesi ve İlçe Müftülüğünün 6-8 yaş Kur'an Kursu için talep ettikleri binada incelemelerde bulunan Vali Mustafa Çiftçi, binanın büyük olduğunu ve bu kurumların binayı birlikte kullanabileceklerini belirterek bununla ilgili çalışmanın daha sonra yapılacağının altını çizdi.

Ziyaretin ardından Vali Çiftçi, milletvekili Kaya ve beraberindekiler Kargı Alioğlu Köyü afet alınanda, Sinanözü köyü yangın alanında yaptıkları incelemelerin ardından Kargı Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.


İHA

Yorumlar (11)

İskilip 2 Yıl Önce

Aynı ekibi İskilip e bekliyoruz, gelinde rezaleti görün, belediye ishani içinde ahır gibi, esnafın arasında bir yüksek okul, kiz çocuklarından utanın, Gazi Üniversitesine bagli bu okulu bu hale getirenlerin Allah belasını versin.

Öz İskilip li 2 Yıl Önce

Orta hasarlı İskilip MYO binasını kabul eden bu Rektör değil mi, yıkıp yeniden yapacak bu Oğuzhan değil mi, yalandan kim ölmüş, bir an önce bu cenazeyi kaldırın, gavuncu da namus meselesi demişti, temizleyin kardeşim, yoksa hepnizi Reise yazacağız.

Çorum daki İskilip 2 Yıl Önce

Siz İskilip i sahipsiz mi sanıyorsunuz, biraz adil olun, vekiller İskilip e ne yüzle geleceksiniz

Çorum 2 Yıl Önce

Bu Oğuzhan, Osmancugu il yaparsa şaşırmayın, uyan Çorum, 3 nüde süpürün gitsin, Çorum a bakan olacak siyasetçi bekliyoruz

Hasan 2 Yıl Önce

Dsi Genel Müdürü Akça hoca Çorum u level atlatır, bunlar lakırtı ile idare ediyor

Öz İskilip li 2 Yıl Önce

Vali bey İskilip MYO na çözümü bulur, Tarihi Sakarya İlkokulu boş bekliyor, Sn Valim MYO Restorasyon bölümü Sakarya İlkokulu na taşınirsa hem okul kurtulur, hemde geçici çözüm olur, yaparsa Vali bey yapar, ona inanıyoruz.

İskilip 2 Yıl Önce

İskilip MYO için geçici çözüm hakikaten Sakarya İlkokulu doğru, hemde tarihi Sakarya elden geçmiş olur, Vali bey bu işi çözer, inanıyorum.

İslilipsiz 2 Yıl Önce

Bütün konular MYO bütün yatırımlar havaalanı. Çorum en fazla Çorum olur.

Hasan 2 Yıl Önce

Başka neyin var, goca Çorum lu, tren bile yok?

crm 2 Yıl Önce

Az akıllı olun kardeşim iskilip ilçesi ve diğer ilçeler dahil üniversite olur mu, daha çorum hitit üniversitesi standarları yakalayamamışken, iyi hoca ne yapsın iskilipte sonra çaycı hoca olunca kızıyorsunuz

Emekli Çorumlu 2 Yıl Önce

Hani Ankarada 1100 odalı bi yer varya orayı kaç kurum veya kaç bakanlık paylaşır bide orayı hesaplasınlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.