Yeni tip sürücü belgesi ve nüfus cüzdanı açıklaması

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, eski tip sürücü belgelerinin ve nüfus cüzdanlarının yenilenme işlemlerine dair açıklama yaptı.

26 Nisan 2024 Cuma 17:18
Yeni tip sürücü belgesi ve nüfus cüzdanı açıklaması

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, eski tip sürücü belgelerinin ve nüfus cüzdanlarının yenilenme işlemlerinin 31 Aralık 2024 tarihine kadar bitirilmesi hedeflendiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, “Bu nedenle İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüz yıl sonuna kadar hafta içi 12:00-13:00 ve 17:00-18:00, Cumartesi günleri ise 09:00-16:00 saatleri arasında açık bulundurulacak olup, vatandaşlarımızın Sürücü Belgeleri ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (T.C.K.K) yenileme başvuru talepleri alınacaktır.”denildi.

Son Güncelleme: 26.04.2024 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2024-04-26 19:46:14

Ülkenin nüfusu kaç milyon oldu acaba ki yıllardır nüfus dairelerinde yoğunluk var? Kaç milyon ne idüğü belirsiz adamı aldık? Önceden şehir nüfusları yazardı, yabancıları vatandaş yapmaya başladığımızdan beri sözde tasarruf bahanesiyle o da yazılmıyor artık. Küçücük ilçelere o ilçenin tümünü doldursan yine boş kalacak Toki'ler yapıldı. Plan ne, karma nüfuslu, küçük bir Amerika mı? İsim ne olacak peki, Anadolu Birleşik Devletleri mi?