Aşgın yeni müdürlere mesajı verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Birim Müdürleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nda ilk mesajlarını verdi.

03 Mayıs 2024 Cuma 16:27
Aşgın yeni müdürlere mesajı verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2024-2029 döneminde Çorum’un tarihine geçecek çalışmalara imza atacaklarını iddia etti. Başkan Aşgın, geçtiğimiz 5 yılda edindikleri tecrübeyle yeni dönemde çok daha güzel çalışmaları hayata geçireceklerine vurguladı.

TASARRUF VE KAMU KAYNAKLARI VURGUSU

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Birim Müdürleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nda belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi. Aşgın, 2024-2029 dönemin ilk toplantısında belediye hizmetlerle ilgili genel bir değerlendirme yaparak yeni döneme dair hedeflerini ortaya koydu. Başkan Aşgın, ekip çalışmasının önemini vurgulayarak sahada aktif olunmasına, tasarrufa ve kamu kaynaklarının dikkatli kullanılmasına dikkati çekti.

‘ŞEHRİMİZİ DAHA FAZLA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ’

Geçtiğimiz 5 yıllık süreç görev yapan ve yeni dönemde görev alan birim müdürlerine teşekkür ederek konuşmasına Başlayan Başkan Aşgın, çalışma arkadaşlarıyla birlikte şehrin estetik ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağladıklarını vurguladı.  İlk dönemde şehrimizin özellikle estetik bakımından silüetini değiştiren dokunuşlarımız, adeta bir ressamın resim yapması, bir şairin şiir yazması, bir fotoğraf sanatçısının fotoğraf çekmesi gibiydi. Biz öyle hissederek yaptık ve bu noktada da şehrimizin suretine, kalbine, kimliğine bir dokunuş yaptık. Tekrar şehrimizi tarihi değerleriyle, kimliğiyle ayağa kaldırmak noktasında büyük bir özveriyle, büyük bir gayretle çalışarak güzel neticeler aldık. Önümüzdeki dönem bunları daha da yapacağız. Şehrimizi daha da güzelleştireceğiz, şehrimizdeki o barış ve sevgi iklimine verdiğimiz katkıyı daha da arttıracağız.” Dedi.

‘İŞLERİNİZİ TAKİP EDİN, SAHADA AKTİF OLUN’
Konuşmanın devamında, yeni dönemin getireceği değişikliklerden ve beklentilerinden bahseden Başkan Aşgın, özellikle müdürlerden sahada daha aktif olmaları ve işleri yakından takip etmeleri çağrısında bulundu. Başkan Aşgın, tasarrufa ve belediyenin kamu kaynaklarını etkin bir şekilde kullanmasıyla ilgili de hassas davranılmasını isteyerek, halkın beklentilerine karşılık vermek ve güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.  Belediyedeki tüm kardeşlerimiz, başta başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz olmak üzere mesai arkadaşlarımızla bunu hep beraber başaracağız. Asla mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden 7/24 hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız.

BARIŞ İKLİMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ

Bir yandan yeni yatırımları ve projeleri hayata geçirirken öbür yandan şehrimizdeki barış ve kardeşlik iklimine de katkı sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Başkan Aşgın “Kardeşliğin, sevginin, barışın merkezi olan şehrimizde, barış iklimini çok daha yukarılara taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Son Güncelleme: 03.05.2024 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oy yok 2024-05-03 22:09:15

Kadın kültürler israfın ana ocağı. Vasıfsız olarak atadığınız ve kocaları da belediye çalışanı olan bayanlar kadın kültürler de saat 11 e kadar kahvaltı. 2 ye kadar Türk kahvesi facebook instagram. 3 ten sonra da evlerine gidiyorlar. İsraf istemiyorsanız kadin kültürlere çeki düzen verin

Avatar
Çorum19 2024-05-03 18:40:26

Kale kentsel dönüşüm ne olacak?Yapılacak mı yapılmayacak mı?Bu kadar kelli felli adamın içinde buna cevap verecek kimse yok mu?

Avatar
F.Ç 2024-05-03 21:15:59

estetik bakımından silüetini değiştiren dokunuşlarımız, adeta bir ressamın resim yapması, bir şairin şiir yazması, bir fotoğraf sanatçısının fotoğraf çekmesi gibiydi. Biz öyle hissederek yaptık ve bu noktada da şehrimizin suretine, kalbine, kimliğine bir dokunuş yaptık. Diyorsunuz
İlhan Gürel caddesinde yüksek, cezaevi duvarı gibi kaçak şekilde yapılan bahçe duvarına komşular olarak belediyemize şikayette bulunduk.2 yıldır yıkılmasına karar verdiniz hala duvar orda öylece duruyor. Bu mu sizin yukarıda bahsettiğiniz rresssm dokununşu mu? Şarkı sözleri mi? Bu ve bu gibi imara aykırı yapılan kaçak yapılardan dolayı belediyemize seçimlerde SARI KART gösterdik, bu gibi olayların üstüne kısa sürede gitmez iseniz KIRMZI KART görmeye hazır olun. Bu durumdan Köksal bey ve Ünsal beyin haberi var…Bilginize

Avatar
ismet 2024-05-03 21:39:11

o masanin millete maaliyeti yillik en az 30 milyon tl dir sigortasi +maasi ikramiyesi makam arabasi vs acaba getirisi ne ? bunlar olmadan seflerle memurlarla iscilerle isler yurumezmi illede basta mudurmu gerekli? masadakileri saysan 50 ye yakin kisi sigmamislar yan tarafada masa acmislar

Avatar
Uhud camisi parki on yildir yok aynen hizla hizla devam ediniz 2024-05-04 04:24:55

Uhud camisi yani hala parksiz

Avatar
Çorumlu 2024-05-03 16:50:50

Toplu konut, geri dönşüm önemli

Avatar
Müdür 2024-05-04 11:49:07

Başkan Bi örnek veriyim müdürlerinden biri tanımıyorum yoksa işim yazardım sabah belediye aracı geliyo 7 30 da 8 e kadar çalışır vaziyette bekliyo araç 8 de beyimiz iniyo belediye binasına araçla gidiyo yürüyerek 5 dknyola belediye günlük 500 lira mazot parası harciyo bumu sizin ömer anlayisiniz

Avatar
Tarıkk 2024-05-04 14:48:35

Sizden bir iş çıkmayacak . Beş yıl heba olacak gibi .