habercim19.com özgür haber özgür yorum

8 ilçeye iyi haber

GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 ilçeyi Çorum Çevre Yolu'nda buluşturacak farklı seviyeli kavşağın yapılacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İskilip-Osmancık yolu Çorum Çevre Yolu girişinde yapılacak çoklu seviyeli kavşak sahasında incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, farklı seviyeli kavşağın yapılacağını açıkladığı öğrenildi.

Öte yandan Çorum-İskilip-Osmancık yolu tamamlandığında toplam 13 ilçeden 8’i İskilip, Bayat, Uğurludağ, Osmancık, Laçin, Dodurga, Oğuzlar, Kargı’nın tamamı Çorum Çevre Yolu ortasında birleşecek.

150 bin nüfusa sahip Çorum’un 8 ayrı ilçesinin kesiştiği Çevre Yolu İskilip Kavşağı çok fonksiyonlu farklı seviyeli kavşakla Akşemseddin Caddesi’ne bağlanacak.

Yorumlar (9)

Çorumlu 3 Yıl Önce

Havaalanı yine yok anlaşıldı. Özet ile Çorum 'a çok yatırım yaptık yeter demek istemiş

Remzi 3 Yıl Önce

Havayı çoktan almıştık .

Veli 3 Yıl Önce

Haberi iyi okuyun. Ben bir anlamadım. Çorum İskilip Osmancık yolu ne demek anlamış değilim.

Fırat 3 Yıl Önce

Bakan bey Benden. Bi arzunuz var mı diye bir soru sormaz sa Kimse de ağzını açıp bize hava alanı demez Havamızı alırız o Zaman

ortaköylü 3 Yıl Önce

ne haber be 8 ilçeye müjdeymişşşşşş

Havaalanı deyip durmayın. 3 Yıl Önce

Pandemi var, kriz var, ekonomi dipte. İşsizlik almış yürümüş. Hala havaalanı diye ısrar edenler var. Biraz makul olun Allah aşkına. Haftada bir zor kalkan bir istanbul uçağımız var. Trende ısrar etmeliyiz. O daha çok önemli. Malesef tren bile YOZGATTAN GECECEKMİŞ. Fabrika, iş, aş, yol isteyelim. Senelerdir bir Osmancık yolunu yaptıramadık.

13 ilçeye müjde 3 Yıl Önce

Merzifon'dan sonra Yozgat'tan da uçulacak!

Yakup bey 3 Yıl Önce

Çoklu yavşak mı varmış çevre yolunda

Çorumlu 3 Yıl Önce

Çorum'un önceliği demiryolu ve yeni bir çevre yolu olmalı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.