habercim19.com özgür haber özgür yorum

Agah Kafkas Çorum’da

GÜNDEM

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, referandum çalışmalarına destek vermek üzere Çorum’a geldi.

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, referandum çalışmalarına destek vermek üzere Çorum’a geldi.

Çorum’un yetiştirdiği önemli siyaset ve devlet adamı Kafkas, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması’na sayılı günler kala memleketinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Çorum merkez ve ilçelerde ‘Evet’e destek isteyecek olan Kafkas, Çorum’a ulaştıktan sonra ilk olarak Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’i ziyaret etti.

Agah Kafkas’ın Çorum programına AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ömer Eren ve Mustafa Kılıç, işadamları Mehmet Özdoğan ve Şeyda Önen ile eski belediye meclis üyesi Mahmut Köksal eşlik ediyor.

Yorumlar (3)

İdris iskitoglu 7 Yıl Önce

Memleketimiz için hayırlı olur inşallah

hakikat 7 Yıl Önce

mustafa bey agah kafkas nerede imiş bu zamana kadar. 10 gün kala mı aklına gelmiş referandum çalışmalarına katılmak. allah da biliyor agah kafkas cumhurbaşkanı için çoruma geldi. cumhurbaşkanı çoruma gelmese buraya geleceği de yok. şimdi çıkar referandum da çalışıyormuş gibi gözükür birde.az sami̇mi̇yet lütfen...

Mücahit Gürsoy 7 Yıl Önce

İsmimle yaz neyin peşindesiniz millet birlik beraberlik istiyor sen ayrıştırmak Evet kimsenin tekelinde değil her ülke vatandaşı çalışma yapar teşekkürler Agah Kafkas bey Mesele vatansa gerisi teferruat tir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.