habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ahlatcı’dan yeni bir duyuru daha, tören iptal

GÜNDEM

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yeni bir duyuru daha yaptı ve ahabey Caddesi’nde bulunan eski askeri lojmanların yıkım töreninin ertelendiğini bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Bahabey Caddesi’nde bulunan eski askeri lojmanların 20 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 09.00’da törenle yıkılacağını duyurmuştu.

Konuya ilişkin yeni bir açıklama daha yapan Ahlatcı, “Kıymetli basın mensuplarımız; 20.02.2023 Pazartesi (Yarın) saat: 09:00’da eski askeri lojmanlarının olduğu yer yıkılıp yeni Bahçelievler Karakolu'nun yapılması ile ilgili olarak yapacağımız basın açıklaması daha geniş kapsamlı bilgilendirmemizle beraber ileri bir tarihe alınmıştır. Bilgilerinize sunar, hayırlı geceler dilerim." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (8)

Çorumlu 1 Yıl Önce

Çapsız asc ve çapsız yu ah. Törenmiş birde davul zurna çaldır bari, yazık ediyorsunuz reise…

Kürşad 1 Yıl Önce

Sayın Ceylan olmadan yıkım mı olur? Yerinde karar. :)

Erdi 1 Yıl Önce

Yıkım için mi tören! Haa haaa

Gören göz 1 Yıl Önce

Ne kadar zayıf etkisiz il başkanı ise Vekillik için aday bile olmaya gerek duymadı genel merkez... sıralamaya bile giremez demek bu

Mehmet hürdaş 1 Yıl Önce

Asc olmadan olmaz.... yapım yıkım farketmez....

GÖREN GÖZ 1 Yıl Önce

SENİN ÜSTÜNE NE VAZİFE ,BİR PARTİNİN İL BAŞKANI NIN ÜSTÜNE Mİ BU VAZİFE,BU KAFA BOŞ KAFA BUNLARA TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN İYİ BİR TAYYİPÇİYİM AMAAA SİZİN BU ŞATAFAT VE ÜSTTEN BAKIŞLARINIZ BU PU ADAMA VE TABASINA ZARAR VERİYOR.......

Çorumsuz 1 Yıl Önce

Selamlar habercim ve değerli okurlar. Alakalı alakasız herkes kafasına esen yeri törenle yıktırabiliyor anladığım kadarıyla. Bende köydeki deden kalma iyice harap olmuş evi yıkacağım törenle. Yanlış olmasın ev benim değil. Ama buradaki haberden anladığım mesele tören zaten. Tüm halkımı bekliyorum.

Yusuf yusuf 1 Yıl Önce

Bu ne içiyorsa aynısından bende istiyorum bumu iktidar partisinin il başkanı ????????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.