habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aleyna Tilki konseri iptal edilmeli

GÜNDEM

Diyanet-Sen Şube Başkanı İsmail Şanal, Osmancık Belediyesi'nin festival kapsamında düzenlediği Aleyna Tilki programının iptale dilmesi görüşünü savundu

Çorum’da Diyanet-Sen Şube Başkanı İsmail Şanal, Çorum’un Osmancık İlçe Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Pırlanta Pirinç Festivali’nde sahne alacak olan Aleyna Tilki’nin programının iptal edilmesini istedi.

Sosyal medya hesabından görüşünü dile getiren Diyanet-Sen Şube Başkanı İsmail Şanal, şehrin kültürüne, sanatına, sosyal yaşamına, geleneklerine, değerlerine ve inancına katkı sağlamayan, dini ve milli değerleri ayaklar altına alanları Osmancık’ta görmek istemediklerini savundu.

Toplumun ahlakıyla zıt hayat yaşayan, LGBT savunucusu kişilerin sanatçı kimliğiyle insanların önüne rol model gibi sunulmasına karşı çıktıklarını belirten İsmail Şanal, şehrin idarecilerini toplumsal hassasiyetleri dikkate almaya ve programın iptali için gereğini yapmaya davet ettikleri görüşünü paylaştı.

Yorumlar (31)

Sus Lan 2 Yıl Önce

NEDEN LAN NEDEN, SİZE NE YA, ABİ Bİ SUSUN YETER YA!

Mustafa 2 Yıl Önce

Aleyna Tilki değil de sanırsın Şivan Perver geliyor. Hoş, o gelse belki ona tepki bile gösteremezsiniz. Ne çok tantana yaptın arkadaş. Sizin başka işiniz yok mu? A.Tilki Türk gençliğinin ahlakını bozuyor da, her gün evinizde izlediğiniz (hane halkından illa izleyen vardır İsmail) Esra Erol'un programı milletin, gençliğin ahlakını bozmuyor mu? Niye onlara tepki göstermiyorsunuz? Çorum'da senin de bildiğin ne pislikler oluyor, niye onlarda sesinizi çıkarmıyorsunuz? İslamcı, muhafazakar camiaya yakışmıyor bu işler deyip neden tepki koymuyorsunuz siyasette olanlarla ilgili? Çünkü SAMİMİ DEĞİLSİNİZ. Ha bir de bu sözde sanatçıyı CHP'li belediye getirse şimdi yerden yere vururdunuz ama MHP getireceği için açıklamanda hiç ona değinmemişsin bile. Tatlı su muhafazakarları sizi...

Hacı Nuri 2 Yıl Önce

Niye iptal edilmeli acaba? Neden hiçbir şeye tahammülünüz yok? Sizden olmayan her şey yasaklansın öyle mi? Bu zihniyetin, Taliban zihniyetinden ne farkı var?

Alparslan 2 Yıl Önce

Göbeğini açmaktan başka maharetimi var , şarkı söylemek ayrı sanatçılık ayrı . 17 yaşında Boyalı basında bunları şarkıcı zannediyor. Gençlere idol olacak kişiler bunlar değil . Osmancık Belediye Başkanı da çağıracağı kişileri .... sormamalı .

Turgut 2 Yıl Önce

Bu Kızım nesi var . Osmancık belediyesini kınıyorum.

Hakkı hoca 2 Yıl Önce

Kendilerinin bizzat gerek brlediyelerden, gerekse kamu şirketlerinden bedava defalarca hizmet sldığına şahidim. Kamu kaynaklarını ganimet gibi görüp yutan, yiyen, saldıran bunlar hiç de inandırıcı değil.

Hasan 2 Yıl Önce

Belediyeyi kaybederken Oğuzhan dusunecekti, Osmancuk level atlıyor, ayıptır Allah dan korkun be

Emekli Çorumlu 2 Yıl Önce

Aslında yorum yapmaya bile değmez mesela ben tek bir şarkısını bile dinlemedim dinlememde benim için bunlar sözde sanatçı ama iş yasağa gelince isteyen gider dinler size ne istemeyende gitmez insanlara nasıl yaşayacağını nereye gidip gitmeyeceğini belirlemek sizin haddiniz değil siz kendi işinizi yapın çalıp çarpanların yanlış yaptığını kul hakkı yemenin en büyük günah olduğunu öğretin öğrenin

Sıtkı 2 Yıl Önce

Birader sen gencine akıl fikir ver alacağı örneği kendi seçsin. Çocuğun da mis gibi sesi var gırtlağı var, işkembeden konuşmayın ya... Şarkısını dinlediği herkesi örnek alaydı millet, geçen jenerasyon komple alkolikti, arabeskçiler BABA dır ABİ dir gezdi kaç yıl... Tutturmuşsunuz gençliğe örnek falan. Salın biraz ya, rahatlayın.. Amaan emme basma tulumba aynı yorumlar aynı kafalar.

İmam hatipli 2 Yıl Önce

Hiçbir devir de Ahlahsızlar bu kadar şımarmaşdı Getirmeyin

Deli Çavuş 2 Yıl Önce

Reklamın kötüsü olmaz hocam, Ülke gündemindesin :) Osmancık’ın gururu hocam.

Çorumlu 2 Yıl Önce

Kabak tadı verdiniz yeter artik hırsızları sübyancılarıda söyle heykelini dikelim.

Vatandas 2 Yıl Önce

Bu düzen değişecek o zaman umarım buralarda olursun ve sıra size gelecek Vahdettin torunları

Birbilen 2 Yıl Önce

Eski Genel Başkanınız alkollü araç kullanırken yakalandığında da aynı ses tonunda karşı çıkarabildiniz mi? Peki yakalanmasa idi hala genel başkanınız olarak devam etmeyecek miydi?

Ebul Furkan 2 Yıl Önce

Başkanın tepkisi doğru ve yerinde. Bir sivil toplum kuruluşu gördüğü yanlışları elbette kamuoyu ile paylaşacaktır. Sadece Osmancık belediyesi değil, tüm belediyeler eğlence, festival adı altında halkın parasını lüzumsuz yere harcamamalıdır.

Ahmet 2 Yıl Önce

Siz gidin de çeşitli yurtlardaki lgbt'yi de aşarak sübyancılığı da işin içine katan tecavüzlerle uğraşın! Tabi o zaman kafayı kuma gömmezseniz!

Çorum 19 2 Yıl Önce

İslam zorlama değildir nerde düşünce fikir özgürlüğu 21.yuzyilda eller aya memleket yaya

Hüseyin 2 Yıl Önce

Tuz koktu ülkede millet eğlenecek sizene işinizi yapın.

osmancikli 2 Yıl Önce

başka kimseyi bulamamışmi ,sözde ülkücü bld bşk ,o kadına verilen paraya yazik ,tüyü bitmemiş yetimin hakki var o parada hizmet edin ,siz verdiğim reye yazik

Niyazi Gülenay 2 Yıl Önce

O değil de, bu sendikanın bir önceki Genel Başkanı istifa etmişti, hatta memurluktan da çıkarılmıştı. Acaba bir öncemi genel başkanları neden istifa ettirildiği ve memurluktan çıkarıldı. O şahsın yerine Çorumlu Ali Yıldız Genel Başkan olmuştu. Diyanet-Sen'in ahlak ve maneviyata önem veren şube başkanı sayın Şanal, bu sorulara cevap verebilecek mi? Evet sayın Şayan, bir önceki genel başkanınız neden istifa etti ve memurluktan çıkarıldı? Bu soruya cevap verebilecek misiniz?

Çorum 19 2 Yıl Önce

Sayın hocam bağışlarla devletin çoğu bakanlığın ödeneğinden fazla yigdigi bütçeyle makam odalarında klimalı püfür püfür yerel söylemler dar alanda kısa paslaşmalar mahalle maçı tadında nutuklar bence önce niçin İslam ülkeleri dünyada 5.ligde hak hukuk adalet liyakat insan hakları eşitlik kula kul olmama devlet millet soygunu hesap verme bağnazlık makam mevki rant bağış vs için din mezhep sömürüsü iç savaşlar katliamlar kadınin 5.sinif muamelesi vs nerede bilimde ilimde eğitimde sağlıkta neredesin niçin bütün müslümanlar gözünü gavur dediğin ülkelere siginmakta buluyor ekonomide neredesin hakta hukukta neredesin hangi müslüman ülkeyi dünya adam yerine koyuyor müslümanın katlettiği müslüman sayısı gavur dediğin adamların katlettiğini soldan Atar sagdan geçer ha diyeceksin ki klasik iç düşman dış düşman sen kuvvetli modern ileri vs olsan kimse sana birşey yapamaz önce özeleştiri yapacaksın gavur dediğin adam senden fazla hakka hukuka eşitliğe fikir ifade özgürlüğü liyakat çalışkanlık vs gibi değerlere senden çok sahip çıkıyorsa senden daha muslumandir içeriği boşaltıp rituellerle müslüman doğdum cennet garanti diye de kimse kendini kandırmasın İslami Müslümanlığı bu hale dusurenler takiyyeciler din mezhep rantcilari zaten cehennemliktir

Ahmet 2 Yıl Önce

Ayarlı bir konser (tam konser günü iptal edilecek ibreti alem için...)

gemicili dayı 2 Yıl Önce

sözde ülkücü bld bşk ,çok yazik verilen o paralara iptal edilsin konser

Suat 2 Yıl Önce

Osmancık’ın genç kızları belediye başkanı ve kaymakamın plaket verip alkışladığı bunu sahnede görünce ona benzemeyi içlerinden geçirmeyecekler mi?

ömer dayı1999 2 Yıl Önce

Kardeşim Kargıda müftülükte yaşanan cinsel taciz ve tecavüz olayını kınadın mı hele onu söyle....

saat kulesi 2 Yıl Önce

bu zihniyeti anlamak zor. ahlaksızlık yapan imamları bir kere dahi kınmadı bu sendika başkanı

Çorum 19 2 Yıl Önce

Sayın hocam yerel bazda rating yaptiracak hocam ne konuşmuş dedirtecek tebrikleri kabul ettirecek bir beyanat çok güzel bir de 50 milyon Yahudi'nin milyarlik İslam dunyasinin canına nasıl okuyabildigi müslüman mısır bae Suudi Arabistan urdun vs turkiyeye karşı nasıl birleşip rumla ne planlar tatbikatlar yaptigini Libya'da TC ye karşı cephe açanların müslüman olup olmadıklarını hadi yöneticilerine bunlar müslüman değil diye takiyye yapilabilir de halkları ordularında ki asker de mi müslüman değil buyrun verin beyanatlarinizi

çorumlu 2 Yıl Önce

,kesin osmancik belediyesi chp lidir

Gündem 2 Yıl Önce

Gündem değiştirme çabası ama bu arada 200 gr labne peynir 28 liraydı 35 Lira olmuş

artık bırakın ıvır zıvırla... 2 Yıl Önce

o iptal, bu iptal, iş tecavüzcülere, sübyancılara, hırsızlara, arsızlara, ahlaksızlara gelince herkes sus pus..sen sevmiyorsun ya da senin değerlerine uygun düşmüyorsa sen izlemeyiver İsmail Şanal! Bırakın artık ıvır zıvırla uğraşmayı da kendi payınıza düşen esas işlerinizi yapın... Toplumun ahlakını ne Aleyna Tilki belirliyor ne de sen belirleyebilirsin İsmail Bey...

Hayali 2 Yıl Önce

Yavrum osmancıkın kızları aleynayı ilk kez görmüyorlar bir, ikincisi de sen bi sahnede iki döndü diye gençliğinin namusu ahlakı gidecek diye ürküyorsan vay senin gençliğine ve gençliğinin haline..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.