habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakan Bozdağ ile 2 konuyu görüştü

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüştü..

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüştü.
Kavuncu, Bakan Bekir Bozdağ'ı TBMM’de ziyaret ederek, Çorum kerkez Adalet Sarayı’nın yanında inşa edilecek ek adliye binasi ile Çorum'u kurulacak Adli Tıp Merkezi talepleri hususunda istişarede bulunduklarını ifade etti.

Kavuncu, ayrıca hayırlı olsun dileklerini ilettiği Bakan Bozdağ’a ilgi, alaka ve taleplere olumlu yaklaşımları için teşekkür etti.

Yorumlar (10)

Corumlu 2 Yıl Önce

Ula yozgatlidan istese istesee bir okul müdürü ataması istemiştir.

İskilipden 2 Yıl Önce

Adalet Meslek Yüksek Okulu için Iskilip de eski cezaevi binasını isteseydi keşke diye düşünüyoruz. Bu bölüm nadir ve ender bölümlerden ve full dolan kontenjan açığı bulunmayan bölüm inşAllah ilimize ilçemize bu bölüm açılır. Vekillerimizde bu yolda adım atmalı.

1919 2 Yıl Önce

Çorum BEKİR BOZDAĞ 'dan medet umuyorusunuz. Çorum' a yağmurlu hava da su vermez. Çorum'un elinde ki bütün YATIRIMLARI alan BEKİR BOZDAĞ ve diğerleridir. Çorum'a yatırımlar gelmeyecek. Yaparsa AK PARTİ yapar diyorlar ya, Çorum'a yapmazsa AK PARTİ yapmaz, doğrusu budur. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

1100 Lira 2 Yıl Önce

Emekliye bayramda 1100 lira öyle mi? Ben sandığıok özledim.

Çorum 19 2 Yıl Önce

Yine yeni yeniden ben milletvekiliniz sayın kavuncu memnun oldum ben de sayın bakanımız bozdag

Çorumsuz 2 Yıl Önce

A bu yeni. Kıravat takmış, hafif bir vücut hareketi, el sıkışma. Öyle eller iki yanda rükudan kalkmış gibi düşük omuz, kıravatsız dikilme pozu değil. Güzel güzel, gelişme var. Böyle fotoğrafların devamını istiyoruz vekilim. BRAVO. Haber metninin, taleplerin kısalmasını da beğendim bakın. Ama hâlâ fotoğrafla alâkalı yorum yok. Artık buna geçmeliyiz.

Batandaş 2 Yıl Önce

Vekiller marsa yol yatık deseler bile artık emeklinin umurunda değil. Eskiden inanırdık. Şİmdi her vekilin açıklamları insanlarda nefret uyandırıyor.Emekliyi adam yerine koymayanlar elbette sandıkta sonucu grecek.

Batandaş 2 Yıl Önce

Görüş bakalım her hafta bir bakanla görüş. Sandıkta asıl efendinizle görüşeceksiniz. Emekli 2500 liraya mahkum ettiniz bir de bayram ikramiyesine zam vermediniz hemde bu ortamda bana ne kardeşim hangi bakanla görştğünn 2023 bizde sizle grşeceğiz.

vatandaş 2 Yıl Önce

sizide bu kameralara poz verme derdi bitirecek.

Aa 2 Yıl Önce

Kral çıplak

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.