habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakanlık atamayı geri çekiyor

GÜNDEM

Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atama geri çekiliyor.

Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atama geri çekiliyor.

Edindiğimiz bilgilere göre, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu dün başta Milli Eğitim Bakan Yardımcısı olmak üzere bakanlık üst düzey bürokratları ile görüşerek durumu izah etti.

Bakanlık bürokratları, vekillerin konuyu detaylı olarak anlatması üzerine Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atamanın geri çekileceği mesajını verdi.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bakanlık oluruyla Yozgat Bozok Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantosyon Daire Başkanı Ömer Yılmaz atanmış, Yahya Çoban’ın vekaletle yürüttüğü görev iptal edilmişti.

Yorumlar (34)

has çorumul 5 Yıl Önce

isteyince gücümüz oluyormuş haydi hitit üniversitesi için yapalım güç birliği neden genel sekreter personel daire başaknı ve birçok şube müdürü çorumlu değil

burak yılmaz 5 Yıl Önce

bu üçü gidip ağlamıştır çorumlu bizi bu sefer gömer, iyice insan içine çıkamayız ağam demişlerdir .Yoksa bunlarda güç mü var ?

ahmet 5 Yıl Önce

çorumlu akıllı olsaydıda mv seçmeseydi. ulan çoruma havaalanı yaptırmak için bu kadar hızlı davranmadınız. yazıklar olsun be.

En Hakiki Has Çorumlu 5 Yıl Önce

Vali Beyi de atlama Has Çorumlu. Çorumlu olmayanların ayaklarını kır bence.

Erol 5 Yıl Önce

tüm vekillerimizi tebrik ediyorum Yahya kardeşime başarılar diliyorum

has çorumlu 5 Yıl Önce

il müdürlüğüne atanan da atamayla geldi aradaki fark ne madem öyle çorumun tüm kurumlarında çorumlular olsun

Bir Bakış Açısı 5 Yıl Önce

Bu konuyu Çorumluluk-Çorumlu olmamak ekseninde ele alırsanız, bu memlekete hizmet etmiş ve etmekte olan bir çok kimseyi kırarsınız. Tartışmanın ekseni -bence- çok kıymetli hizmetler yapan, adam gibi adam olan Yahya Hocamın müdürlüğüne gerekçesiz son verilmesidir. Çorumluluktan gidilirse, üst protokolün (ilk 10 kişinin, Vali, Yargı, Emniyet, Askeriye vb) hepsinin buradan gitmesi gerekir ki, bu doğru bir yaklaşım değildir. Ne olur bir konuyu da doğru eksende tartışalım.

has çorumlu 5 Yıl Önce

birde zeki kardeşim valiler kendi memleketinde görev yapamıyor kendi memletkerinde görev yapma yönünde kanun olsaydı emin ol valiyi bile geri gönderirdi bugünki kamuoyu

Cem Yılmaz 5 Yıl Önce

Ne Hacet kaldıııı ne tepe kaldı diyordu bi skecinde.. o hesap ne karizma kaldı , ne ağırlık kaldı , vah ki vah .. vekillik nerelere kadar düştü.. bu vizyonsuz adamları vekil yapıyorsak bunlar da reva bize..

has çorumlu 5 Yıl Önce

vekillerin veya il başkanın kabahati nedir burda bakan bey kendi başına karar almış vekiller ve il teşkilatı bakanı bilgilendirerek yanlış dönülmüş

Bay Bilen.! 5 Yıl Önce

Mesele Çorumluluk meselesi değildir! Mevcut siyasi yapının Çoruma ve Çorumluya yeterince sahip çıkamamasıdır. Atv kanalı bile SUNGURLU'yu YOZGAT'ın bir ilçesi gibi gösterirken bu Çorum için bi elzemdir.

gt 5 Yıl Önce

çorumludan ne yarar gördünüz de çorumlu istersiniz heryerde. adam heryerde adamdır. ama adam adam değilse çorumlu olsa ne farkeder. sözüm yahya bey için değil tabiki.

Ali 5 Yıl Önce

Yahya bey çok başarılı biri. Kendisi hakkındaki görüşümüz nettir.

Karmakarışık 5 Yıl Önce

Bakanlık oluruyla atanan müdüre vekiller neden müdahale ediyor cumhurbaşkanımız her seferinde söylüyor hiçbir vekil bakanlarımıza müdahale etme hakkına sahip değildir durum böyleyken neden müdahale olur acaba yahya çoban da o o zamanında aile sosyal politikalr il müdürü olurken milli eğitimdekinadamın aile soyal politikalarda ne işi var demediniz koltuk memlekete en iyi hizmet aracı olarak kullanılmalı çoruma gelen giden müdürleri belirleme aracı olmamalı

Önemli olan 5 Yıl Önce

Önemli olan böyle bir atamanın yapılmaması. Atama geri çekilse ne yazar. Bu fotoğraf şöyle okunur. Ankara Çorum işte böyle bakıyor sonucu ortaya çıkar. Tekerlek n tepe noktaya çıkmıştır ve artık aşağı doğru yuvarlanmaga başlamıştır. Yozgat lobisi yine galip gelmiş ve Kaybeden Çorum olmuştur.

Ali 5 Yıl Önce

Yahya hocamın Müdürlüğü isabetli olur

İşte budur 5 Yıl Önce

İşte budur ya Yahya bey gibi düzgün biri gelmiş arkasında duralım.Yorumlara baktım gerçekten güzel. Demekki neymiş düzgün olunca insan herkes arkasında adam gibi duruyor. Yamuk adamın arkasında durmayin. Kimin yakını kimin getirdiği önemli değil yeterki adam olsun. Adaletli olsun edepli olsun. Bizim böyle yöneticilere ihtiyacımız var.Bir an önce corumun yetişmiş düzgün insanları iyi yerlere gelir. Darısı kosgeb müdürlüğü için. Mustafa ÖZTAŞ ı müdür olarak istiyoruz. Düzgün erdemli ahlaklı liyakat li biri.

Peki 5 Yıl Önce

Gelecekte çorumlu bir bürokratımız başka şehire il müdürü olarak gidemeyecek mi arkadaşlar farklı illerde onlarca çorumlu il müdürleri var şube müdürleri var koltuklar bayrak yarışıdır yahya hocam milli eğitime vekaleten bakıyordu asli görevi olan aile sosyal politikalara geri dönecek hak kaybı yok itibar kaybı yok korkarım ki yarın öbür gün başka şehre çorumlu il müdürü atanınca oranın halkı da çorumluyu ezecek şimdi yahya hoca başka şehire il müdürü de olabilir lütfen arkadaşlar sakin olalım

El insaf 5 Yıl Önce

Şu yorumlara bak ya. Çapsız vizyonsuz. Bi güzel yorum "bir bakış açısı" diye yapılan yorum. Tebrikler. Muhalif olanlar kin kusuyor Çapsızlar sallamaya devam ediyor. Adam gibi adam olsun memleketi önemli değil. Sizin beğendiğiniz bir vekil oldumu. Ben 60 yaşındayım hiç birini beğenmediniz. Bunlar uzaydan veya rusyadan gelmedi ki. Sonuçta çorumlu. Bizim başka illerde valimizde var il müdürümüzde var. Ne diyeceğiz şimdi. Bu mantıkla gidersek hiç bir ilde başka ilden yönetici olmasın mantığı çıkar. Yahya bey için sonuna kadar evet.

Hakan sivasli 5 Yıl Önce

Bu nasıl mantıktır Çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlara bakarmısınız makam için kavga edenmi dersiniz Sonrada bu insanlardan eğitim sistemini düzeltmesini bekliyorsunuz .Bunların kendilerine hayrı yokki ....

Vatansever 5 Yıl Önce

Siz ilk önce Burak'ın şu ÇORUMUN EVLADI muhabbetini..bu adam ne yapmış ne hizmet etmiş onu söyleyin.Allah aşkına bir Sungurlu milli eğitim müdürünün yaptığı yeniliklere. Bakın bir de şu an daha ismini yeni duyduğunuz bu adamın yaptıklarına...

Bize göre 5 Yıl Önce

Volkswagen fabrikasını görüşüyoruz.Hızlı tren Kırıkkale yol ayrımından başlandı geliyor.Havalanı için etüt çalışmaları yapılıyor.Sanayi şehri olacağız, derken Milli eğitim Müdürü ataması için bile kimse bir şey sormadan,mışıl mışıl uyurken,Biz değil,vekiller ve teşkilatları uyurken,kararı yazıp,çizip göndermişler.Vatandaş sabah erken gelip işe başlamış.Helal olsun,Çorum a uyanık bir müdür fayda sağlar.

Corumlu 5 Yıl Önce

Madem önceden Yahya çoban vardı .neden görevlendirme olarak çalışıyor.kadrosunu alsalarddida böyle bi sıkıntı yasamasalardi .her ismi yarım olur bu çorumda

Yozgatli 5 Yıl Önce

Yozgatli polis ceza yazdı iptal edilsin

Siyâset sıfır 5 Yıl Önce

3 tane m vekili bir tane deve dişi gibi sandığımız il başkanı ilce başkanı bir tane corumlu atama yaptiramiyorsa çorumda siyaset çoktan bitmiş demektir nokta.

Bu da Benden. 5 Yıl Önce

Beni de Yozgat lı polis Fefö den sorguladı.Fetö ile alakası olmayan bir dernek üyeliği sebebiyle...Gıcık oldum.Yozgatlı polisler Çorum dan gitsin.Oldu mu?Ha.Ha.Ha.

kerem 5 Yıl Önce

bu kafayla ancak adam seçeriz yozgatlı polis ceza yazdı iptal edilsin

çerkez ahmet 5 Yıl Önce

bırakın bu işleri Yahya Çoban neden o okultuğa oturdu herkes bilir bilmeyen yok. bu durum akp'nin geldiği noktayı gösteriyor. koltuğa oturan kalkmak istemiyor. vekiller bir adamın koltukta kalması için harcadıkları çabayı neden acaba Çorum için harcamazlar. tek kelime ile yazıklar olsun.

Karar 5 Yıl Önce

Yozgat'ın Çorum ilçesine ne zaman millî eğitim müdürü atanır acaba.aaa atamışlar bile

Siyasilere Mesaj 5 Yıl Önce

Yahya bey değerlidir arkasında sonuna kadar durunuz sıkıntı yok. Adamdır kendisi. Ancak kosgeb, gibi il müdürlüklerinde niye cevval değilsiniz. Bu şehrin ahlaklı, erdemli, dava sahibi, devlet ve milletci evlatları yok mu. İlla birinin yakın arkadaşı, yandaşı, akrabası, candasi mı olacak. İnşAllah bu anlamda da duruşunuz olur.

Boş 5 Yıl Önce

Ben bu işi anlamadım. Daha birkaç hafta önce kültür müdürünü görevden aldılar, ondan önce belediyede bir sürü müdürü görevden aldılar. Şimdi ne oldu da bu kadar tepki oldu. Ne var yani, o zaman hiç bi çorumlu başka şehirde çalışmasın. Çorumlu bçyrl yaparak bakanlıklar gözünde çöp oluyo

Yahyaaa 5 Yıl Önce

Hani nerde çekilmiş görev ????

Ibrahim tokdemir 5 Yıl Önce

Sayin vekilim Ahmet Sami Ceylan.. Sizin arkandayiz.. Vur de vuralim öl de ölrlim..

Çorum’daki Samsunlu 5 Yıl Önce

Arkadaş bu vekillerin işi gücü yok mu il milli eğitimin peşine düştüler. Şart mı yani müdürün Çorumlu olması. çok da iyi oldu bence. Arkadaş dinamik birisine benziyor inşAllah iyi şeyler yapacak birisine benziyor. Ha bu arada bizim seçtiğimiz sayın vekiller; sizlerde bir zahmet biyerlere birilerini yamamaya çalışmayı bırakıp memlekete yatırım çekseniz be yaa, katma değer sağlasanız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.