habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan Çatma’ya bronz madalya

GÜNDEM

Düzenli olarak kan bağışında bulunan Belediye Başkanı Recep Çatma’ya


Düzenli olarak kan bağışında bulunan Belediye Başkanı Recep Çatma’ya Türk Kızılayı tarafından bronz madalya verildi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ı temsilen verilen bronz madalya, İskilip Kızılay Derneği Başkanı Mehmet Koca ile Çorum Kan Bağışı Merkezi Doktoru Senem Biçer tarafından takdim edildi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar imzasıyla Başkan Çatma’ya gönderilen belgede “Sayın Recep Çatma; Büyük bir yardımseverlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek, hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 10 ünite kan bağışlayarak Türk Kızılayı’nın seçkin kan bağışçıları arasına siz de katıldınız. Örnek davranışınız nedeniyle Türk Kızılayı’nın kan bağışçıları için hazırladığı Bronz madalya ile onurlandırılmaya hak kazandınız. Bu berat ile Türk Kızılayı ve ihtiyaç sahipleri adına minnettarlığımızı sunar, kalbinizdeki iyiliğin hiç eksilmemesini dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kan bağışı sürecinde İskilip’te 121 ünite kan bağışı yapıldı. Belediye Başkanı Recep Çatma, Türk Kızılayı Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’a, İskilip Kızılay Derneği Başkanı Mehmet Koca’ya, Türk Kızılayı Çorum Kan Bağışı Merkezi Doktoru Senem Biçer’e ve bağışta bulunanlara teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.